Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το τσαντάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν κοστίζει μόλις 12,99€

Θα το λατρέψεις!

16 Ιουνίου 2020 15:28
Stradivarius: Το τσαντάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν κοστίζει μόλις 12,99€

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το καλύτερο τσαντάκι για όλες σας τις εξόδους! Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας καθώς και στο e shop τους!

Το κίτρινο χρώμα που έχει δίνει μια αίσθηση κομψότητας κάτι που θα αναδείξει το στιλ σας! Η τσάντα ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση σας!

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα να έχει την κατάλληλη τσάντα που θα "φοράει" από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η μόδα απαιτεί να έχετε στιλ χωρίς να ξοδέψετε όμως πολλά χρήματα!

Αν αναρωτιέστε πως θα το συνδυάσετε για να κάνετε την τέλεια casual εμφάνιση, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το καλοκαιρινό, μίνιμαλ, μαύρο φόρεμα. Μην το σκέφτεστε, αγοράστε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Βρήκαμε το πιο "λουλουδάτο" T shirt με μόλις 5,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το πιο λουλουδάτο Τ shirt που σίγουρα θα λατρέψεις και κοστίζει μόλις 5,99€!

Σίγουρα όλες μας έχουμε άπειρα λευκά μπλουζάκια στη ντουλάπα μας αλλά ας το παραδεχτούμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Το καθένα έχει και το δικό του ιδιαίτερο στυλ κι ας είναι το πιο μίνιμαλ κομμάτι μας. Άλλωστε γι' αυτό τα αγαπάμε. Γιατί είναι απλά, μίνιμαλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε σήμερα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη λευκό Τ shirt με τη μόνη διαφορά πως αυτό έχει την πιο ανοιξιάτικη στάμπα κάτι που χαρίζει ένα ιδιαίτερο στυλ ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω για να το λατρέψεις είναι η εκπληκτική τιμή του.

Μην το σκέφτεσαι, κανέναν δεν έβλαψε ένα ακόμη safe κομμάτι στη ντουλάπα του. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που κάνει θραύση

 

Ροή ειδήσεων

Share