Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Oysho: Αγοράστε ολόσωμο μαγιό μόνο με 25,99 € - Έχει τέλειο χρώμα

Θα το λατρέψετε!

16 Ιουνίου 2020 09:53
Oysho: Αγοράστε ολόσωμο μαγιό μόνο με 25,99 € - Έχει τέλειο χρώμα

Ψάχνετε το κατάλληλο μαγιό για την εμφάνισή σας στην παραλία; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε το ιδανικό μαγιό για εσάς, από τα καταστήματα Oysho. Μάλιστα, είναι στη σούπερ τιμή των 25,99 €.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας και συγκεκριμένα την κατηγορία με τα μαγιό, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα κόκκινο τρικίνι μπαντό με ψηλό καβάλο, που σίγουρα θα σας αρέσει. Πρόκειται για ένα άνετο και δροσερό μαγιό που θα "τρελάνει" τους πάντες στην παραλία. Κι επειδή εμείς φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το φόρεμα παραλίας που ταιριάζει απόλυτα.

Περιγραφή

Ολόσωμο μαγιό σε στυλ τρικίνι, μπαντό με αφαιρούμενη cup. Σλιπ brazilian ψηλοκάβαλο. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 84% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 16% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Δείτε δυο ακόμα ολόσωμα μαγιό από τα Zara

ZARA: Ένα ολόσωμο μαγιό είναι must για κάθε καλοκαίρι, και σίγουρα αυτό που θα δείτε παρακάτω θα το λατρέψετε. Το Athensmagazine.gr το βρήκε σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας, τα ρούχα της εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατηγορία swimwear, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα πράσινο ξεπλυμένο ολόσωμο μαγιό, που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε στην παραλία. Είναι άνετο, δροσερό και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα ακόμα μαγιό.

Περιγραφή για το μαγιό

Μαγιό με όψη τσαλακωμένου, αφαιρούμενη cup και χωρίς μπανέλα. V ντεκολτέ και τιράντες. Αν θέλετε να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Επίσης, δείτε ένα μαγιό με ίσιο ντεκολτέ, λεπτές τιράντες και αφαιρούμενη cup σίγουρα θα σας βολέψει, και θα το φοράτε συνέχεια. Μπορεί να φορεθεί ακόμα και ένα βράδυ στο νησί, σαν κορμάκι μαζί με ένα τζιν παντελόνι ή με αυτό που θα δείτε εδώ.

Κολακεύει το σώμα και ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας. Μάλιστα η λεπτομέρεια στην πλάτη είναι και αυτή, που το κάνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα μαύρα ολόσωμα μαγιό. Μπείτε εδώ και αγοράστε το τώρα με 22,95€!

ΜΑΓΙΟ ΡΙΜΠ Λεπτομέρεια
22,95 EURO

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share