Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το animal print σατινέ φόρεμα που έχει τρελάνει - Τώρα μόνο 9,99€

Μην το χάσετε

15 Ιουνίου 2020 15:31
ZARA: Το animal print σατινέ φόρεμα που έχει τρελάνει - Τώρα μόνο 9,99€

Ένα φόρεμα που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν, είναι αυτό εδώ το σατινέ animal print από τα ZARA. Δεν θα λατρέψετε μόνο το φόρεμα αλλά και την τιμή του.

Τι καλύτερο από ένα φόρεμα σε στιλ lingerie; Αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα και μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Από το πρωί με ένα φλατ πέδιλο για έναν καφέ μέχρι και το βράδυ με μια πλατφόρμα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος και τονίζει τις καμπύλες της κάθε γυναίκας, όπως και αυτό το φαρδύ ψηλόμεσο σορτσάκι.

Θα σε βολέψει ιδιαίτερα, αφού είναι αέρινο. Μάλιστα έχει ριχτή λαιμόκοψη και λεπτή τιράντα. Αγόρασε το τώρα με ένα κλικ εδώ στην τιμή των 9,99€!

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,99 EUR
-35%
ΖΕΒΡΑ - 5644/421

Το άσπρο σορτς που έψαχνες είναι στα ZARA - Κάνει λιγότερο από 16 ευρώ

Ξέρουμε ότι τα σορτσάκια είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και κάθε χρόνο θες να αγοράσεις ένα καινούριο. Το Αthensmagazine.gr σου βρήκε το πιο στιλάτο στα ZARA με μόλις 15,95 ευρώ.

Είναι άσπρο, που σημαίνει ότι θα αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα σου, και ψηλόμεσο, που κολακεύει δηλαδή την σιλουέτα. Μπορεί να φορεθεί με ένα απλό μπλουζάκι και ένα πουκάμισο όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδύασε το με αυτό το απόλυτο καλοκαιρινό τοπ που κοστίζει μόλις 3,95 ευρώ!

Τα ξέφτια στο τελείωμα είναι μια λεπτομέρεια που το κάνει να ξεχωρίζει από τα απλά άσπρα σορτσάκια, και του δίνει περισσότερο στιλ. Αγόρασε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΣΟΡΤΣ ΝΤΕΝΙΜ Λεπτομέρεια
15,95 EUR

Ουρές στα ZARA: Το πιο άνετο και στιλάτο τζιν με μόλις 16,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το κορυφαίο flare τζιν της σεζόν από τα καταστήματα ZARA που κάνει πάταγο και κοστίζει μόλις 16,99€.

Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων κάναμε μια στάση σε αυτό των καταστημάτων ZARA μιας και το μάτι μας κόλλησε στο νέο κομμάτι της καλοκαιρινής τους κολεξιόν και δεν είναι άλλο από αυτό το κοντό flare τζιν για το οποίο παραληρούν όλες οι γυναίκες.

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φοράς όλη μέρα και να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις καθώς εκτός από άνεση σου χαρίζει απόλυτο στυλ και θηλυκότητα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 16,99€! Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις προκειμένου να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα κορυφαία πέδιλα επίσης από τα καταστήματα ZARA που έχουν λατρέψει όλες οι influencers.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share