Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το girly, λουλουδάτο φόρεμα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Θα το λατρέψεις!

12 Ιουνίου 2020 15:21
Stradivarius: Το girly, λουλουδάτο φόρεμα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Stradivarius. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ή και την εργασία σου αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Η εμπριμέ φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για την εμπριμέ φούστα σε φούξια τόνους από τα καταστήματα Stradivarius.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα φλοράλ όπως και τα animal print αλλά και τα εμπριμέ κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius μια μίνι εμπριμέ φούστα στις αποχρώσεις του φούξια που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Θα τη βρεις στην φανταστική τιμή των 17,99€.

Το ιδιαίτερο χρώμα της αλλά και το κόψιμο της είναι αυτά που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα κάνουν όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις κι αν αναρωτιέσαι με τι θα μπορούσες να τη συνδυάσεις δες εδώ το το πέδιλο που θα απογειώσει το σύνολό σου.

Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share