Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το minimal T shirt που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα κοστίζει μόλις 5,95€

Προλάβετε το!

7 Ιουνίου 2020 10:42
ZARA: Το minimal T shirt που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα κοστίζει μόλις 5,95€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο ιδιαίτερο λευκό ασύμμετρο Τ shirt που σίγουρα θα λατρέψεις και κοστίζει μόλις 5,95€!

Σίγουρα όλες μας έχουμε άπειρα λευκά μπλουζάκια στη ντουλάπα μας αλλά ας το παραδεχτούμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Το καθένα έχει και το δικό του ιδιαίτερο στυλ κι ας είναι το πιο μίνιμαλ κομμάτι μας. Άλλωστε γι' αυτό τα αγαπάμε. Γιατί είναι απλά, μίνιμαλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε σήμερα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη λευκό Τ shirt με τη μόνη διαφορά πως αυτό είναι ασύμμετρο κάτι που χαρίζει ένα ιδιαίτερο στυλ ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω για να το λατρέψεις είναι η εκπληκτική τιμή του.

Μην το σκέφτεσαι, κανέναν δεν έβλαψε ένα ακόμη safe κομμάτι στη ντουλάπα του. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που κάνει θραύση.

ZARA: Το πιο σέξι πλεκτό bralette που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 12,95€

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα ZARA το κορυφαίο ανοιξιάτικο, πλεκτό bralette τοπάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 12,95€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και σας βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε και ξεχωρίσαμε από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων ZARA το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Κυκλοφορεί σε μαύρο και χακί χρώμα και αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το κόψιμο του. Έχει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και δένει με κόμπο στην πλάτη για να κάνεις ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση λίγο πιο σέξι.

Θα το βρεις σε όλα τα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 12,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα Mango!

 

Ροή ειδήσεων

Share