Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το μπούστο που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις σε τιμή σοκ!

Πρόλαβε το!

6 Ιουνίου 2020 17:17
Stradivarius: Βρήκαμε το μπούστο που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις σε τιμή σοκ!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!

Μπορεί οι βόλτες μας στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων να είναι περιορισμένες και να μην τις απολαμβάνουμε όσο θα θέλαμε, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο μπούστο.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους.

Για μια πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα και φυσικά έχουμε να σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την τέλεια πλισέ φούστα και θα σου προτείναμε επίσης να διαλέξεις το μαύρο χρώμα συνδυάζοντας smokey μακιγιάζ μιας και ταιριάζει με το total black look σου και ψηλοτάκουνες γόβες!

Το μπούστο θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 12.99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι για τις αθλητικές σου εμφανίσεις με μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα να βρίσκει για εσένα τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι της σεζόν!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω σε αυτό το σορτσάκι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το υπέροχο αυτό σορτσάκι θα το βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, μπεζ και πράσινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

 

Ροή ειδήσεων

Share