Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το πιο σέξι πλεκτό bralette που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 12,95€

Προλάβετε το!

6 Ιουνίου 2020 15:21
ZARA: Το πιο σέξι πλεκτό bralette που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 12,95€

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα ZARA το κορυφαίο ανοιξιάτικο, πλεκτό bralette τοπάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 12,95€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και σας βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε και ξεχωρίσαμε από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων ZARA το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Κυκλοφορεί σε μαύρο και χακί χρώμα και αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το κόψιμο του. Έχει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και δένει με κόμπο στην πλάτη για να κάνεις ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση λίγο πιο σέξι.

Θα το βρεις σε όλα τα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 12,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα Mango!

"Ουρές" στα ZARA για αυτή την τσάντα - Έχει το πιο καλοκαιρινό χρώμα

Ψάχνετε μια τσάντα που να ταιριάζει στην εποχή και να χωράει τα πράγματα σας; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την κατάλληλη, και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ στα ZARA.

Με αυτή την τσάντα θα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να κινείστε καθημερινά στην πόλη. Ακόμα μπορεί να χρησιμέψει και σε κάποια ταξίδι, αφού μπορεί να χωρέσει τα απαραίτητα. Φορέστε την σε συνδυασμό με αυτή εδώ την μπλούζα και κάντε την πιο fashion εμφάνιση.

Θα την βρείτε στο πιο δροσερό χρώμα, το κίτρινο, αλλά και σε μπεζ, σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι πιο απλό και διαχρονικό. Μπείτε εδώ και αγοράστε την με ένα μόνο κλικ.

Περιγραφή

Τσάντα σε σχέδιο shopper, διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: κίτρινο και μπεζ. Εξωτερικό μέρος soft με σούρα και λεπτομέρεια κόμπος στο πλάι. Λουριά ώμου. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR

 

Ροή ειδήσεων

Share