Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το πιο cozy, καλοκαιρινό homewear σετ κοστίζει μόλις 17,98€

Προλάβετε το!

5 Ιουνίου 2020 16:41
Bershka: Το πιο cozy, καλοκαιρινό homewear σετ κοστίζει μόλις 17,98€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο άνετο και οικονομικό σετ για το πιο θηλυκό homewear αλλά και το γυμναστήριο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο υδράργυρος στα ύψη, κάτι το οποίο σημαίνει πως αποχωριζόμαστε τα μακρυμάνικα και "αφοσιωνόμαστε" σε τιραντάκια, κοντομάνικα, σορτσάκια και αέρινα φορέματα. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και θέλει να είστε πάντα in fashion φορώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό, άνετο αλλά και ταυτόχρονα θηλυκό σετ για τα βράδια στο μπαλκόνι αλλά και τις επισκέψεις στα στο γυμναστήριο.

Το σετ αποτελείται από ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι με λεπτή τιράντα. Διατίθεται σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και σου ταιριάζει, Επίσης μπορείς να αγοράσεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά ή και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 17,98€!

Bershka: Το φόρεμα με χιαστί κόψιμο και κορδόνια που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το μίνι φόρεμα με χιαστί κόψιμο και κορδόνια που κοστίζει μόλις 17,99€ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει και τόσο άνοιξη όμως τα ρούχα και οι κολεξιόν των αγαπημένων μας καταστημάτων έχουν φέρει όχι μόνο την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι στην ντουλάπα μας. Κι επειδή δεν θα αργήσει ο καιρός που η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι στα ύψη, φρόντισε σύντομα να ρίξεις μια ματιά στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το little black dress που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις. Το κόψιμο του στο ύψος της κοιλιάς είναι αυτό που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σου και ο τρόπος που αγκαλιάζει τις καμπύλες υπόσχεται πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους, στην εκπληκτική τιμή των 17,99€. Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες.

 

Ροή ειδήσεων

Share