Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ουρές" στα ZARA για αυτή την τσάντα - Έχει το πιο καλοκαιρινό χρώμα

Με λιγότερο από 20 ευρώ

5 Ιουνίου 2020 10:37

Ψάχνετε μια τσάντα που να ταιριάζει στην εποχή και να χωράει τα πράγματα σας; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την κατάλληλη, και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ στα ZARA.

Με αυτή την τσάντα θα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να κινείστε καθημερινά στην πόλη. Ακόμα μπορεί να χρησιμέψει και σε κάποια ταξίδι, αφού μπορεί να χωρέσει τα απαραίτητα. Φορέστε την σε συνδυασμό με αυτή εδώ την μπλούζα και κάντε την πιο fashion εμφάνιση.

Θα την βρείτε στο πιο δροσερό χρώμα, το κίτρινο, αλλά και σε μπεζ, σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι πιο απλό και διαχρονικό. Μπείτε εδώ και αγοράστε την με ένα μόνο κλικ.

Περιγραφή

Τσάντα σε σχέδιο shopper, διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: κίτρινο και μπεζ. Εξωτερικό μέρος soft με σούρα και λεπτομέρεια κόμπος στο πλάι. Λουριά ώμου. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR

ZARA: Βρήκαμε το κορμάκι που θα σε κάνει... κορμάρα με μόλις 17,95€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο σέξι μαύρο κορμάκι της σεζόν στην εκπληκτική τιμή των 17,95€!

Τα κορμάκια τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυναμικά και δεν μας συνοδεύουν μόνο στις αθλητικές μας δραστηριότητες μιας και τα κοψίματα και τα σχέδια τους είναι τόσο μοναδικά που τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σου, συνεπώς αξίζει να έχεις μερικά από αυτά στην ντουλάπα σου. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σέξι κορμάκι από ύφασμα διαμόρφωσης που σμιλεύει τις καμπύλες και σε κάνει... κορμάρα!

Το συγκεκριμένο κορμάκι μας τράβηξε την προσοχή για το υπέροχο κόψιμο του, το ύφασμα που αγκαλιάζει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και το εντυπωσιακό του "δέσιμο" στο στήθος που σίγουρα θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σας. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Η δική μας πρόταση για να το φορέσετε θα ήταν με ένα total black σύνολο και αν αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τέλειο πέδιλο που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share