Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η&Μ: Ολόσωμη φόρμα με 9,99€ - Η νο1 επιλογή

Τι πιο βολικό;

4 Ιουνίου 2020 19:15
Η&Μ: Ολόσωμη φόρμα με 9,99€ - Η νο1 επιλογή

Ένα από τα πιο βολικά και άνετα ρούχα που έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της είναι η ολόσωμη φόρμα. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 9,99€!

Αν δεν έχετε μια, ήρθε η ώρα να αγοράσετε. Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Σας απαλλάσσει και από τον κόπο να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Απλά την φοράτε και βγαίνετε έξω. Αν ωστόσο προτιμάτε κάτι πιο κλασικό, μπορείτε να δείτε και αυτό το μάξι φόρεμα, που κοστίζει επίσης 9,99€.

Η συγκεκριμένη από τα H&M είναι μαύρη και αεράτη, με λαιμόκοψη V. Είναι ελαστική, που σημαίνει ότι δεν θα σας στενεύει και θα αγκαλιάσει τέλεια το σώμα σας. Βρείτε την εδώ και κάντε την δικιά σας με ένα μόνο κλικ.

V-neck playsuit
9,99 €

Το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M που κάνει θραύση - Κοστίζει μόλις 9,99€

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει προς το παρόν, αλλά έχουμε μπει στο καλοκαίρι. Με αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις, και κοστίζει μόνο 9,99€.

Το σορτσάκι είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Είναι άνετο και βαμβακερό, και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουκαμισάκι, σαν αυτό στην παρακάτω φωτογραφία, μέχρι να μπούνε οι ζέστες για τα καλά, ή με αυτό το άκρως καλοκαιρινό κορμάκι.

Δεν είναι καθόλου προκλητικό και ούτε θα σας στενεύει, αφού είναι ελαστικό για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Δημιουργήστε στιλάτα σύνολα και επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, μαύρο, ανοιχτό ροζ, κίτρινο, άσπρο και κεραμιδί. Βρείτε το εδώ και αγοράστε το τώρα!

Cotton paper bag shorts
9,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share