Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τρέξτε" στα Zara για να αγοράσετε το απόλυτο σορτς - Κοστίζει 19,95 ευρώ

Ιδανικό για όλες σας τις εμφανίσεις!

2 Ιουνίου 2020 11:25

Ψάχνετε το κατάλληλο σορτς για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει το απόλυτο μαύρο σορτσάκι για τη γκαρνταρόμπα σας. Το βρήκαμε στα Zara σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα ψηλόμεσο σορτς denim με ξέφτια. Πρόκειται για ένα σορτσάκι που σίγουρα θα το λατρέψετε, καθώς είναι ιδανικό για όλες σας τις εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα.

Διαβάστε μια μικρή περιγραφή για το σορτς:

Ψηλόμεσο σορτς με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια σκισίματα. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να κάνετε την αγορά σας online, μπείτε εδώ.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΣΟΡΤΣ ΝΤΕΝΙΜ ΜΕ ΞΕΦΤΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

Δείτε επίσης και το limited edition πλεκτό φόρεμα από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα ZARA. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ή και την εργασία σου αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share