Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA online εκπτώσεις: Η απόλυτη denim 90s φούστα κοστίζει μόλις 19,99€

Προλάβετε τη!

27 Μαΐου 2020 09:21
ZARA online εκπτώσεις: Η απόλυτη denim 90s φούστα κοστίζει μόλις 19,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA την απόλυτη denim 90s φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς.

Καθημερινά σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αφού λοιπόν το denim look φέτος έχει την τιμητική του ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να της αλλάζεις ύφος συνδυάζοντας με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόνο 15,99€. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Επειδή λοιπόν φροντίζουμε για εσένα και ξέρουμε πως το μίνιμαλ λουκ είναι αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει, δες εδώ το απόλυτο μίνιμαλ μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη φούστα για ένα υπέροχο καθημερινό outfit.

ZARA online ξεπούλημα: Το μάξι φόρεμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν κοστίζει μόλις 15,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων ZARA το φόρεμα στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν που σίγουρα θα λατρέψεις με μόλις 15,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Μιας και γνωρίζουμε πως αυτή την περίοδο τα καταστήματα έχουν mid season sales είπαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να βρούμε τα κομμάτια που βρίσκονται σε προσφορά. Έτσι, χαζεύοντας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτό το υπέροχο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

To σατινέ φόρεμα στο χρώμα του μανταρινιού είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι μιας και με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι στη βραδινή σου έξοδο. Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας και είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις την τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι μπορείς να το συνδυάσεις για να απογειώσεις τη βραδινή σου εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers Και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share