Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στα ZARA: To πιο "ιδιαίτερο" λευκό Τ - shirt κοστίζει μόλις 7,95€

Προλάβετε το!

26 Μαΐου 2020 08:34
Χαμός στα ZARA: To πιο

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο ιδιαίτερο λευκό T-shirt που θα φοράς μέρα νύχτα στην εκπληκτική τιμή των 7,95€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς, το στυλ και την γκαρνταρόμπα σας και σας προτείνει να καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα. Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το μάτι μας σταμάτησε σε εκείνο των ZARA καθώς πέσαμε πάνω στο πιο ιδιαίτερο λευκό T- shirt που σίγουρα θα συνοδεύσει όλες μας τις εμφανίσεις.

Είναι κάποια κομμάτια που είναι must have για τις γυναικείες ντουλάπες και φυσικά μιλάμε για τα απλά passepartout κομμάτι που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν η απορία που γυρνάει στο κεφάλι σου είναι "τι να φορέσω". Ένα λευκό απλό μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί με ένα τζιν για μια πιο casual εμφάνιση, να συμπληρώσεις στο σύνολο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να πας για ένα χαλαρό ποτό ή να το συνδυάσεις με μια pencil φούστα για να απογειώσεις τη βραδινή σου εμφάνιση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν μετά από τις προτάσεις που σου κάναμε η απορία σου είναι με τι αξεσουάρ να συνοδεύσεις το σύνολό σου, δες εδώ την ιδανική τσάντα για όλες τις ώρες που πραγματικά θα λατρέψεις.

ZARA online ξεπούλημα: Το μάξι φόρεμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν κοστίζει μόλις 15,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων ZARA το φόρεμα στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν που σίγουρα θα λατρέψεις με μόλις 15,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Μιας και γνωρίζουμε πως αυτή την περίοδο τα καταστήματα έχουν mid season sales είπαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να βρούμε τα κομμάτια που βρίσκονται σε προσφορά. Έτσι, χαζεύοντας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτό το υπέροχο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

To σατινέ φόρεμα στο χρώμα του μανταρινιού είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι μιας και με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι στη βραδινή σου έξοδο. Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας και είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις την τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι μπορείς να το συνδυάσεις για να απογειώσεις τη βραδινή σου εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers Και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share