Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πιο στιλάτο και άνετο τζιν της σεζόν που σίγουρα θα λατρέψεις!

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

24 Μαΐου 2020 12:46
Bershka: Βρήκαμε το πιο στιλάτο και άνετο τζιν της σεζόν που σίγουρα θα λατρέψεις!

Βρήκαμε στο eshop των καταστημάτων Bershka το απόλυτο mom fit τζιν με σκισίσματα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου και κοστίζει 29,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, εντοπίσαμε σε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι σούρες στο πάνω μέρος του είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Bershka. Κάν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν σκέφτεσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό μπλουζάκι που θα απογειώσει το outfit σου!

Bershka: Το passepartout κορμάκι που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share