Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€

Θα το λατρέψεις!

19 Μαΐου 2020 13:13
Bershka: Βρήκαμε το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€

Τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν και φυσικά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€!

Τα Bershka φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο τιγρέ ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του με τη ζώνη στη μέση είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

Bershka: Το minimal φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι με ένα διακριτικό φερμουάρ και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε πέντε υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share