Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό κορμάκι με μόλις 17,95€!

Το λατρέψαμε!

18 Μαΐου 2020 09:16
ZARA: Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό κορμάκι με μόλις 17,95€!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο εντυπωσιακό και σέξι κορμάκι που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση με μόλις 17,95€.

Τα κορμάκια τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυναμικά και δεν μας συνοδεύουν μόνο στις αθλητικές μας δραστηριότητες μιας και τα κοψίματα και τα σχέδια τους είναι τόσο μοναδικά που τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σου, συνεπώς αξίζει να έχεις μερικά από αυτά στην ντουλάπα σου. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σέξι κορμάκι με ασύμμετρο ντεκολτέ και λεπτομέρεια από οργάντζα που σίγουρα θα λατρέψετε!

Το συγκεκριμένο κορμάκι μας τράβηξε την προσοχή για το υπέροχο κόψιμο του, το ύφασμα που αγκαλιάζει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και την εντυπωσιακή του λεπτομέρεια με βολάν που σίγουρα θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σας. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Η δική μας πρόταση για να το φορέσετε θα ήταν με ένα total black σύνολο και αν αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τέλειο πέδιλο που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση.

ZARA: Πανικός με το μαύρο πέδιλο που έχει κάνει θραύση και στο Instagram

Σου βρήκαμε τα πιο σικάτα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που θα τα χαρείς τόσο την Άνοιξη όσο και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα, όπως και με αυτό το τέλειο κόκκινο φόρεμα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Δερμάτινο πάνω μέρος. Σουρωτά δερμάτινα λουριά με θέση για το μεγάλο δάχτυλο. Λεπτό μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

Θα τα βρείτε εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share