Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Το πιο άνετο μπλουζάκι με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον ώμο -Έχει απίστευτη τιμή

Ταιριάζει με τα πάντα!

15 Μαΐου 2020 09:55
ZARA: Το πιο άνετο μπλουζάκι με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον ώμο -Έχει απίστευτη τιμή

Σου βρήκαμε ένα τοπάκι άνετο αλλά παράλληλα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια , φυσικά θα το βρεις στα καταστήματα ZARA, μιας και έχει άνοιγμα που θα μαγνητίσει!

Είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα δεν θες να το χάσεις.

Η νέα συλλογή των Zara μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και της αρέσουν τα διαφορετικά items σου έχουμε την κατάλληλη μπλούζα για εσένα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 19,95€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

Κάνε το δικό σου εδώ. Ωστόσο, και με αυτή τη μίνι φούστα των ZARA θα κάνεις θραύση. Είναι τέλεια και το καλύτερο; Είναι και σε αρκετά οικονομική τιμή. Θα σε κάνει να λάμψεις στο λεπτό.

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share