Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκπτώσεις σοκ στο Sugarfree - Η κλασική πετσετέ φόρμα με 40% έκπτωση

Μην την χάσετε

13 Μαΐου 2020 15:05
Εκπτώσεις σοκ στο Sugarfree - Η κλασική πετσετέ φόρμα με 40% έκπτωση

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο άνετη και ευκολοφόρετη φόρμα σε τιμή έκπληξη, μόνο στα Sugarfree. Προλάβετε την πριν εξαντληθεί, μιας και είναι σε έκπτωση.

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν οι φόρμες από τα Sugrafree. Είναι άνετες και στιλάτες, ενώ μπορείς να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχουν τέλεια εφαρμογή και κολακεύουν το κάθε σώμα.

Οι βελουτέ φόρμες είναι το σήμα κατατεθέν της επωνυμίας, και σχεδόν όλες μας έχουμε από μια στην ντουλάπα μας. Το καλοκαίρι όμως δεν μπορούν να φορεθούν, αφού είναι ζεστές, για αυτό και έχουν κυκλοφορήσει οι πετσετέ, που σε εμφάνιση είναι πανομοιότυπες.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια γκρι με λάστιχο στο τελείωμα των ποδιών μόνο με 19,74€ από 33€, με ένα κλικ εδώ. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, μιας και δεν θα βρείτε φθηνότερη με την ίδια ποιότητα.

Περιγραφή στο site

Το μονόχρωμο πετσετέ παντελόνι σε ίσια γραμμή της Sugarfree προσφέρει άνεση αλλά και στυλ! Το λάστιχο στους αστραγάλους είναι ιδανικό καθώς με τα sneakers παπούτσια σου θα σου χαρίσουν το απόλύτο ανοιξιάτικο look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι χαμηλόμεσο, με μπροστινές και πίσω τσέπες και με ρυθμιζόμενο κορδόνι στην μέση. Η εφαρμογή του είναι κανονική.

ΠΕΤΣΕΤΕ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ- 40%
#20811001
32,90€ 19,74€

Bershka: Θα τολμήσεις να το βάλεις; Το μίνι φόρεμα με την ιδιαίτερη υφή που έχει ''ρίξει'' το instagram

Εντοπίσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα από τα Bershka που λίγες θα τολμήσουν να κάνουν μια εμφάνιση με αυτό!

Έχει το απόλυτο μεταλλιζέ ύφασμα ενώ το κόψιμό του κόβει ανάσες και σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητο.

Τα μεταλλιζέ είναι η αλήθεια πως έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά.

Επειδή προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα, σου βρήκαμε αυτό το φόρεμα σε τολμηρές αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα, όπως είναι και αυτά τα λευκά που σου είχαμε προτείνει πάλι από το ίδιο κατάστημα

Θα το βρεις εδώ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share