Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το must have culotte τζιν της σεζόν κοστίζει μόλις 19,99€!

Προλάβετε το!

11 Μαΐου 2020 18:48
Stradivarius: Το must have culotte τζιν της σεζόν κοστίζει μόλις 19,99€!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά ρούχα της αγοράς. Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο must have culotte τζιν από τα καταστήματα Stradivarius σε τιμή θανάτου!

Αν θέλεις να είσαι in fashion αυτή τη σεζόν τότε μην παραλείψεις να αγοράσεις ένα culotte τζιν. Σου βρήκαμε λοιπόν το καλύτερο που κυκλοφορεί από τα καταστήματα Stradivarius, και έχει και συνέχεια... Θα το βρεις σε δύο διαφορετικές denim αποχρώσεις και επίσης κοστίζει μόλις 19,99€!

Είμαστε σίγουροι πως δεν θα θες να το αποχωριστείς μιας και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις καμπύλες και τη θηλυκότητα σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις σε μια βραδινή έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Stradivarius e shop: Βρήκαμε τα κορυφαία καλοκαιρινά σκουλαρίκια με μόλις 5,99€

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius τα πιο σικάτα καλοκαιρινά σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ κρίκους που τους διακοσμούν πανέμορφα κοχύλια και φέρνουν με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι και τη θάλασσα στα αυτιά μας.

Είναι μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share