Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το πλεκτό μίνι φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Θα το λατρέψετε!

8 Μαΐου 2020 16:34
Stradivarius e shop: Βρήκαμε το πλεκτό μίνι φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Ανακαλύψαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το μίνι πλεκτό φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Κι αφού αυτή την περίοδο δεν έχουμε τη δυνατότητα να χαζέψουμε τις βιτρίνες, μας αρκεί να χαζεύουμε τα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίνι με πολύ λεπτή πλέξη και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο χρώμα της πέτρας που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν δεν είσαι και τόσο fan των έντονων χρωμάτων. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Stradivarius e shop: Το πιο ρομαντικό μπλουζάκι με ανάγλυφα πουά θα το βρεις στη μισή τιμή

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ρομαντικό μπλουζάκι με ανάγλυφο πουά με έκπτωση 50&.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και σας βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε και ξεχωρίσαμε από την ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Κυκλοφορεί σε εκρού και παστέλ πράσινο για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το ανάγλυφο σχέδιο του αλλά και ο όγκος στα μανίκια που προσδίδει μια έξτρα νότα θηλυκότητας και ρομαντισμού. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα γι' αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που είναι ότι πιο άνετο και στιλάτο θα φορεθεί αυτή τη σεζόν.

 

Ροή ειδήσεων

Share