Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius e - shop: Βρήκαμε το απόλυτο σορτσάκι για όλες - Είναι σε τιμή σοκ

Θα σας ξετρελάνει!

4 Μαΐου 2020 16:07
Stradivarius e - shop: Βρήκαμε το απόλυτο σορτσάκι για όλες - Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε το απόλυτο σορτσάκι για όλες στο e shop των Stradivarius! Είναι σε τιμή σοκ αφού κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Ετοιμάζεσαι για τις βόλτες σου τώρα που θα τελειώσει η καραντίνα; Αν ναι τότε αυτό είναι το πιο καυτό σορτσάκι των Stradivarius και το καλύτερο;

Αν θες λοιπόν να τους εντυπωσιάσεις όλους στο πέρασμά σου, δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις και να δεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στο λεπτό. Αν δεν μας πιστεύεις, τσέκαρέ το και μόνη σου.

Τα σορτσάκια αποτελούν το απόλυτο must για τις καλοκαιρινές μας βόλτες, και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε έξω, και μιας και ο καιρός έχει αρχίσει να είναι πιο καλοκαιρινός, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα σου.

Στα Stradivarius θα βρεις και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία είναι ανάγλυφα στο σχέδιο. Ξεπουλάνε ήδη σαν τρελά

Stradivarius e - shop: Σε μισή τιμή τα κορυφαία sneakers που φορούν πολλές infuencers

Αν και ακόμα τα καταστήματα στην χώρα δεν έχουν ανοίξει οι προσφορές στο online store του Stradivarius, συνεχίζονται και η συγκεκριμένη που βρήκαμε για αυτά τα υπέροχα αθλητικά που φορούν πολλές infuencers και μπορείς να τα βρεις στο 50% από την αρχική τιμή τους.

Τι κι αν προς το παρόν δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις εξόδους που θα θέλαμε, σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις καθιερωμένες δραστηριότητές μας.

Για να γίνει ωστόσο αυτό πρέπει να έχεις στη συλλογή σου τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι προκειμένου να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Stradiavarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παντελόνι που θα φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020.

Τα Stradivarius σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση, μιας και σου προτείνουν τα πιο στιλάτα αθλητικά τα οποία αποτελούν την τελευταία λέξη της φετινής σεζόν.

Με 50% κάτω από την αρχική τιμή, τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου, οπότε τρέξε να τα κάνεις δικά σου.

Κοστίζουν 14,99€ και θα τα βρεις εδώ.

 

Ροή ειδήσεων

Share