Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

KEM e shop: Βρήκαμε το απόλυτο ανοιξιάτικο τσαντάκι με μόλις 34 €

Θα το λατρέψετε

30 Απριλίου 2020 16:58
KEM e shop: Βρήκαμε το απόλυτο ανοιξιάτικο τσαντάκι με μόλις 34 €

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και φυσικά και οι δικές μας εμφανίσεις θα πρέπει να αποχωριστούν τα μουντά χρώματα και να υιοθετήσουν μια πιο... παιχνιδιάρικη διάθεση. Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια τσάντα που θα συνοδεύσει όλες σου τις εμφανίσεις και θα φέρει την άνοιξη στις εξόδους σου.

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο και τα αγαπημένα μας μαγαζιά έκανε μια στάση στο e shop των καταστημάτων ΚΕΜ και... ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά αυτό το τσαντάκι με το φλοράλ pattern. Έχει ακριβώς το μέγεθος που θα μπορείς να την έχεις μαζί σου το πρωί στο γραφείο αλλά και στις βραδινές σου εξόδους.Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... θα τη βρεις στην εκπληκτική τιμή των 34€, αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι προτιμάς τις πιο classic και casual εκδοχές, ρίξε μια ματιά σε αυτό το backpack από την ΚΕΜ που θα βρεις σε τιμή "θανάτου".

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Metallic Flower
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Metallic Flower
Διαστάσεις:19εκ. (μήκος) X 5εκ. (πλάτος) X 15εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:1
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με καπάκι και μαγνήτη.

KEM e shop: Βρήκαμε την πιο θηλυκή και άνετη τσάντα σε τιμή "θανάτου"

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς στο e shop των καταστημάτων ΚΕΜ την πιο θηλυκή και άνετη τσάντα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα.

Η γνωστή εταιρία ΚΕΜ είναι κορυφαία στην ποιότητα των προϊόντων της κι έχει τις απόλυτα προσιτές τιμές, αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που όλες οι γυναίκες τη λατρεύουν. Αυτή τη φορά, το Athensmagazine.gr κάνοντας μια μίνι "έρευνα" στο e shop της αγαπημένης εταιρίας έπεσε πάνω στην τσάντα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και όχι άδικα, μιας και έχει το τέλειο χρώμα για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ouftits αλλά και το κατάλληλο μέγεθος για να μας συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη, κοστίζει μόλις 19€. Μην το σκέφτεσαι, κάν' τη δίκη σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο ευρύχωρες και κλασσικές τσάντες, ρίξε μια ματιά σε αυτήν από τα καταστήματα Η&Μ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Soft Double
Διαστάσεις:25εκ. (μήκος) X 11εκ. (πλάτος) X 17εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:3
Θήκη για κινητό
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με φερμουάρ στην κεντρική θέση. Κλείσιμο με μαγνήτη πλαϊνών θέσεων.

 

Ροή ειδήσεων

Share