Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e - shop: Βρήκαμε τα πιο άνετα και στιλάτα πέδιλα του καλοκαιριού

Έχει απίστευτη τιμή!

23 Απριλίου 2020 18:29
Bershka  e - shop: Βρήκαμε τα πιο άνετα και στιλάτα πέδιλα του καλοκαιριού

Βρήκαμε στην νέα συλλογή των Bershka τα πιο άνετα και στιλάτα πέδιλα του καλοκαιριού για το 2020!

Αν και ακόμα δεν μπορούμε να βγούμε σε μεγάλες εξόδους μην ξεχνάμε πως σε λίγες εβδομάδες θα τελειώσει βάση των μέχρι σήμερα συνθηκών και θα γυρίσουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας. Για το λόγο αυτό αν θέλεις να έχεις πρώτη όλα τα trends ήρθε η ώρα να ψωνίσεις online.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka θα βρεις αγαπημένα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού και της Άνοιξης, αφού θα προλάβουμε να την απολαύσουμε. Η νέα συλλογή έχει απίστευτα ρούχα, παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ. Όπως αυτά τα λευκά mules με το καπιτονέ σχέδιο στο πάνω μέρος.

Τα mules μπορούν να φορεθούν με όποιο τρόπο και στιλ θελήσεις εσύ. Με την αγαπημένη σου φούστα, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με ένα φόρεμα όπως αυτό που προτείναμε εμείς!

Το συγκεκριμένο mules από την νέα συλλογή των Bershka ταιριάζει και με όλα τα χρώματα, αφού είναι σε λευκό χρώμα.

Περιγραφή:

Λευκά mule πέδιλα με τακούνι. Με καπιτονέ λεπτομέρεια στο επάνω μέρος.

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο αθλητικό τοπ με μόλις 9.99€!

Μπορεί λόγω καραντίνας να μην μπορούμε να επισκεφθούμε τα φυσικά καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop τους. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς στα Bershka το πιο σικάτο τοπ που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτό το αθλητικό τοπ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το αθλητικό αυτό μπλουζάκι θα το βρεις σε 2 υπέροχα χρώματα, ιριδίζον γαλάζιο και μαύρο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share