Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M e -shop: Η πιο σικάτη αέρινη φόρμα που κολακεύει κάθε σώμα

Έχει απίστευτη τιμή!

20 Απριλίου 2020 14:21
H&M e -shop: Η πιο σικάτη αέρινη φόρμα που κολακεύει κάθε σώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online κατάστημα του H&M, βρήκαμε την πιο απίστευτη ολόσωμη φόρμα που θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο για τις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τρέξε να την προλάβεις μιας και κοντεύει να εξαντληθεί!

Τι κι αν η καραντίνα μας έχε προς το παρόν κλείσει στα σπίτια μας; Σε λίγο καιρό τα μέτρα θα τελειώσουν και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να κάνουμε ανενόχλητοι τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο στιλάτα ρούχα για φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο τοπάκι που δεν πρέπει να χάσεις.

Το online κατάστημα του H&M, έχει για εσένα όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή. Αυτή η ολόσωμη φόρμα που σου βρήκα είναι ιδανική για εσένα μιας και φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και μπορείς να την φορέσεις για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Είναι καρό και έτσι μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά χρώμα, ειδικά το καλοκαίρι που συνηθίζουμε να επιλέγουμε περισσότερο ανοιχτόχρωμα κομμάτια. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία και ξεκίνα να κάνεις τις αγορές σου στο online store γιατί μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως είναι το ρούχο που δε θα θες να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Κοστίζει 24,99€ και θα το βρεις εδώ.

Τρελό ξεπούλημα από τα H&M: Παλτό πρόβατο μόνο 14,99€ από 50€ - Η απόλυτη τάση

Όλες μας θέλαμε να αγοράσουμε ένα παλτό - τζάκετ σαν πρόβατο, αλλά δεν το είχαμε κάνει γιατί τον χειμώνα οι τιμές ήταν στα ύψη. Τώρα λοιπόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε τιμή σοκ. Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο, αφού είναι μια τάση που έχει κυριαρχήσει.Θα το βρείτε μόλις με 14,99€ από 50€ μόνο στο H&M!

Μην αναρωτιέστε λοιπόν πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το H&M έχει φροντίσει για αυτό και σας προσφέρει τιμές έκπληξη, σε ρούχα της περασμένης σεζόν. Ξεπουλάει λοιπόν όλα τα χειμωνιάτικα σε και το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια. Βέβαια μπορείτε να βρείτε και προσφορές σε ανοιξιάτικα ρούχα σε επίσης χαμηλές τιμές, σαν αυτή την φούστα.

Είναι ένα χουχουλιάρικο και ζεστό παλτό, που κλείνει με φερμούαρ και θα μπορείτε να το φοράτε καθημερινά από τον επόμενο χειμώνα και να είστε στιλάτες. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

Pile jacket
14,99 €

Η&Μ Online ξεπούλημα: Το κορυφαίο φλοράλ κιμονό της σεζόν με μόλις 11,99€!

Βρήκαμε για εσάς στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το κορυφαίο κιμονό της σεζόν στην εκπληκτική τιμή των 11,99€!

Τα H&M πραγματικά ξεπουλάνε και βγάζουν τα τελευταία κομμάτια τους σε μοναδικές προσφορές, κάτι το οποίο φυσικά δεν γίνεται να μείνει ανεκμετάλλευτο. Καθημερινά, ψάχνουμε στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και βρίσκουμε για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να παραμένετε πάντα in fashion. Σε μια τέτοια έρευνα λοιπόν, πέσαμε πάνω σε αυτό το μοναδικό φλοράλ κιμονό και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Τα κιμονό είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και είναι ένα ρούχο passepartout που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε outlook μας. Φοριούνται από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την βραδινή μας έξοδο. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για το συγκεκριμένο κομμάτι, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο skinny παντελόνι και ολοκλήρωσε το look σου γιτα την τέλεια βραδινή εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων H&Μ όπως και πολλές ακόμη προσφορές. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share