Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκπτώσεις που θα σε τρελάνουν από το Mango - Παντελόνι με 9,99€ από 23€

Κομμάτι μπαλαντέρ

15 Απριλίου 2020 13:44
Εκπτώσεις που θα σε τρελάνουν από το Mango - Παντελόνι με 9,99€ από 23€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε το shopping και σίγουρα όταν οι τιμές είναι αρκετά οικονομικές, δηλαδή σε περιόδους εκπτώσεων. Μπορεί να μην μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα αλλά σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για διαδικτυακό shopping στα Mango!

Μην απογοητεύεστε λοιπόν καθώς υπάρχουν πολλά κομμάτια που θα μπορείτε να φοράτε από τη νέα σεζόν, μιας και τώρα πωλούνται στις πιο χαμηλές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το παντελόνι που είναι πανταχού παρόν, με την έννοια ότι φοριέται με τα πάντα και ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι σαν και αυτό και να δείχνετε κομψές και στιλάτες.

Ένα παντελόνι σωλήνας, όχι σαν τους άλλους, καθώς δίνει μια αίσθηση κουστουμιού και μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αλλά και για μια απογευματινή έξοδο. Μιλάμε για ένα κομμάτι μπαλαντέρ που δεν πρέπει να το χάσετε, και κοστίζει μόλις 9,99€! Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

Περιγραφή

  • Σχέδιο μακρύ. Καρό σχέδιο. Σχέδιο εφαρμοστό. Κλείσιμο με φερμουάρ.
  • Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 72.0 cm.
  • Μήκος πλευράς 98.0 cm.

Παντελόνι σωλήνας φερμουάρ
REF. 67030598-YON-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 22,99 €

Ισχύουσα τιμή 9,99 €.

Τιμές σοκ στα Mango: Παντελόνι με ζώνη 9,99€ από 40€

Μην αναρωτιέστε πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το Mango προσφέρει διαδικτυακό shopping στις πιο χαμηλές τιμές. Βρείτε εκπτώσεις έως και 20% σε ρούχα αρίστης ποιότητας!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ακόμα μια φορά την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσατε να βρείτε. Παντελόνι κουστουμιού με ζώνη από 40€ τώρα μόλις 9,99€. Είναι σικ και μπορείτε να το συνδυάσετε με οτιδήποτε σας αρέσει, ακόμα και με αυτό το απλό μπλουζάκι, και να κάνετε διαφορετικές εμφανίσεις.

Περιγραφή

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

Ψηλόμεσο. Σχέδιο ίσια γραμμή. Ζώνη ρυθμιζόμενη. Δυο πλαϊνές τσέπες. Δυο τσέπες με ρέλι πίσω. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 74.7 cm.

Μήκος πλευράς 108.8 cm.

Είναι ένα άνετο και θα το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και για ένα ποτό, όταν με το καλό ανοίξουν τα μαγαζιά. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

 

Ροή ειδήσεων

Share