Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το απόλυτο in fashion πέδιλο της σεζόν με μόλις 25,99€!

Δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε!

14 Απριλίου 2020 16:10
Stradivarius e shop: Βρήκαμε το απόλυτο in fashion πέδιλο της σεζόν με μόλις 25,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το απόλυτο in fashion πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου με μόλις 25,99€!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό πέδιλο με τακούνι και λεπτά δετά λουράκια από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

Stradivarius e shop: Φέρε την άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το ασύμμετρο φλοράλ τοπ!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο φλοράλ μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το all time classic τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Ακόμη το σκέφτεσαι; Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share