Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Το must have σορτσάκι της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Μίνιμαλ και υπέροχο!

10 Απριλίου 2020 12:04
Bershka e shop: Το must have σορτσάκι της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο στιλάτο ψηλόμεσο σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ήδη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Bershka.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 19,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν πάλι αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για αυτή την εποχή, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αρβυλάκια που θα χαρίσουν μια πιο rock νότα στην εμφάνισή σου!

Bershka e - shop: Βρήκαμε τα πιο στιλάτα αλλά και άνετα πέδιλα για το καλοκαίρι

Μια νέα τάση στα πέδιλα βλέπουμε στη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Μοιάζουν με αθλητικά αφού έχουν χοντρή σόλα αλλά... δεν είναι!

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός κι όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να επανέρχονται διάφορες από το παρελθόν αλλά έρχονται και νέες που ταράσσουν λίγο τα κλασικά δεδομένα. Μια από αυτές ενδέχεται να είναι και τα πέδιλα με χοντρή και τρακτερωτή σόλα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στα καταστήματα Bershka.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κατακλύσουν τους δρόμους είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού και πως θα γίνουν ένα all day item στη ντουλάπα μας. Και να ξέρεις πως συνδυάζεται άψογα ακόμα και με φορέματα όπως αυτό που σου προτείναμε!

Μπορούν να φορεθούν άνετα σε μια πρωινή βόλτα ή και για πρωινά ψώνια αφού είναι πολύ άνετα και μπορεί κάποιος να τα έχει στα πόδια του για ώρες αλλά μπορούν να φορεθούν και για ένα χαλαρό κρασί αργά το απόγευμα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, όπως αυτά που έβγαλαν τα Zara στη νέα τους συλλογή!

Πέδιλο με αθλητική πλατφόρμα
Ύψος τακουνιού: 7,5 cm. Ύψος πλατφόρμας: 5,5 cm.
ΑΝΑΦ. 1805/560/001
29.99 €

Λευκά πέδιλα με χοντρή σόλα. Κλείνουν με λουράκι με αγκράφα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share