Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Bershka e-shop: Βρήκαμε τη βερμούδα που θα απογειώσει το αθλητικό σου outfit με μόλις 12,99€!

Σε 3 υπέροχα χρώματα!

28 Μαρτίου 2020 15:43
Bershka e-shop: Βρήκαμε τη βερμούδα που θα απογειώσει το αθλητικό σου outfit με μόλις 12,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί λόγω καραντίνας να μην μπορούμε να επισκεφθούμε τα φυσικά καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop τους. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς στα Bershka τη βερμούδα που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτή τη βερμούδα και την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Την υπέροχη αυτή βερμούδα θα τη βρεις σε 3 υπέροχα χρώματα, ροζ, λευκό και κίτρινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 12,99€. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

Bershka - Online: Η απόλυτη πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτή η άσπρη ολόσωμη φόρμα

Αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Bershka θα την φοράς όλο το καλοκαίρι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, ενώ είναι οικονομική και μπορείς να την συνδυάσεις πολύ εύκολα και με όλα.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι σίγουρα, ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Μας δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στυλ, ενώ ταιριάζουν σε ένα casual ντύσιμο αλλά και μια βραδινή εμφάνιση.

Εμείς βρήκαμε στο eshop των Bershka μια ολόσωμη λευκή φόρμα που θα λατρέψεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο, το καλοκαίρι.

Μακριά ολόσωμη φόρμα με φαρδιά μανίκια
ΑΝΑΦ. 2761/352/250

35.99 €

Μακριά ολόσωμη φόρμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντά φουσκωτά μανίκια. Μέση ρυθμιζόμενη με αγκράφες και τσέπες.

Θα την βρεις εδώ

Ιδανικά συνδύασε την με αυτήν την τσάντα από τα Mango!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share