Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M - eshop: Το μαύρο κορμάκι - εσώρουχο που σίγουρα πρέπει να έχεις

Είναι σε εξαιρετική τιμή!

27 Μαρτίου 2020 12:40
H&M - eshop: Το μαύρο κορμάκι - εσώρουχο που σίγουρα πρέπει να έχεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δαντελένιο κορμάκι των H&M που φοριέται και σαν εσώρουχο, είναι δυο σε ένα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις όταν το φορέσεις, τόσο έξω όσο και κάτω από τα ρούχα σου.

Τα κορμάκια είναι σίγουρα της μόδας και φοριούνται πλέον τόσο μέσα από τα ρούχα σου, όσο και σαν σκέτο ρούχο. Εμείς βρήκαμε ένα στα H&M που θα κάνει εντύπωση καθώς είναι και σικ, αλλά και αισθησιακό και θα κερδίσεις όλα τα βλέμματα.

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν.Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

24,99 €

Θα το βρεις εδώ

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Ροή ειδήσεων

Share