Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγοράστε με έκπτωση online από το MANGO - Κορμάκι με διαφάνεια με λιγότερο από 20€

Μόνο online

22 Μαρτίου 2020 15:43
Αγοράστε με έκπτωση online από το MANGO - Κορμάκι με διαφάνεια με λιγότερο από 20€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κορμάκια κάνουν πάταγο και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας και βέβαια όχι άδικα μιας και αποτελούν ένα από τα πιο hot κομμάτια. Σας βρήκαμε το ιδανικό από τα MANGO και μάλιστα μπορείτε να το προμηθευτείτε online.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα ψάχνει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς έτσι και σήμερα έψαξε και βρήκε το πιο κομψό κορμάκι που μπορείτε να βρείτε, για να κάνετε μια σικάτη εμφάνιση.

Σίγουρα θα το λατρέψεις όσο κι εμείς, μιας και είναι με διαφάνεια και έχει ανοιχτό ντεκολτέ στην πλάτη. Θα το βρείτε αποκλειστικά online και μάλιστα σε έκπτωτη. Πάει τέλεια και με τζιν, σαν αυτό από τα MANGO που θα βρείτε εδώ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ONLINE

Αγόρασε το εδώ.

Κορμάκι ντεκολτέ πλάτη
REF. 67040164-ARABELLA-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή29,99 €

Ισχύουσα τιμή19,99 €
(-33%)

Mango: Βρήκαμε την ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις το καλοκαίρι - Κοστίζει 29,99 €

Μπορεί τα μαγαζιά να έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η ομάδα του Athensmagazine.gr, συνεχίζει να σου παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για σένα την καλύτερη ολόσωμη φόρμα από τα Mango, που θα την ευχαριστηθείς το καλοκαίρι που έρχεται.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μια άκρως καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι κοντή και... λουλουδάτη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σου, δες εδώ τα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα με την φόρμα. Παρακάτω δες μια μικρή περιγραφή για το ρούχο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κοντό σχέδιο. Ύφασμα ριχτό. Σχέδιο εμπριμέ. Λαιμός βε. Κοντό μανίκι. Κλείσιμο με κουμπιά μπροστά. Σφηκοφωλιά στη μέση. Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 12.0 cm. Κοστίζει 29,99 ευρώ.

Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπες εδώ και κάνε την αγορά σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share