Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε την μπλούζα basic που θα φορέσεις το καλοκαίρι - Κοστίζει 5,95 €

Αγοράστε την online!

20 Μαρτίου 2020 07:44
ZARA: Βρήκαμε την μπλούζα basic που θα φορέσεις το καλοκαίρι - Κοστίζει 5,95 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η ομάδα του Athensmagazine.gr, συνεχίζει να σου παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για σένα ένα τέλειο μπλουζάκι από τα ZARA, που θα την ευχαριστηθείς το καλοκαίρι που έρχεται.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φούξια μπλουζάκι, το οποίο μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σου, δες εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Κοστίζει 5,95 ευρώ. Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπες εδώ και κάνε την αγορά σου.

ΜΠΛΟΥΖΑ BASIC ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
5,95 EUR
ΦΟΥΞΙΑ

ZARA: Ανακαλύψαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά με λιγότερο από 30€! Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα, πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Τα 60s τον τελευταίο χρόνο έχουν επανέρθει δυναμικά στη ζωή μας τόσο σε ρούχα όσο και σε διακόσμηση κι εμείς απλά τα λατρεύουμε! Όπως ακριβώς λατρέψαμε και αυτό το φόρεμα που είναι πραγματικά λες και βγήκε από ταινία του παλιού σινεμά.

Το κόψιμο του σε γραμμή άλφα, ο ψηλός γιακάς του και το αραιό φλοράλ του σχέδιο είναι αυτό που το κατέταξε αμέσως στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μας κομματιών.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 29,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτή την girly τσάντα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share