Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρενίτιδα στα ZARA γι αυτή τη ζακέτα - Κοστίζει 15,99 ευρώ από 29,95

Τρέξτε να την αγοράσετε!

6 Μαρτίου 2020 09:10
Φρενίτιδα στα ZARA γι αυτή τη ζακέτα - Κοστίζει 15,99 ευρώ από 29,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Άνοιξη να έχει μπει, ωστόσο μια ζεστή ζακετούλα ακόμα είναι χρήσιμη. Γι αυτό και εμείς, σας βρήκαμε την ιδανική, από τα ZARA. Είναι σε προσφορά και κοστίζει 15,99 ευρώ από 29,95.

Κοιτάζοντας τις προσφορές που έχουν μείνει, "πέσαμε" πάνω σε μια πλεκτή ροζ μπεζ ζακέτα με κουμπιά, η οποία φοριέται είτε στο γραφείο, είτε στην έξοδό σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με τη ζακέτα.

Πρόκειται για σακάκι με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με μεταλλικό κουμπί. Αν θέλετε να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
15,99 EUR
-45%
ΡΟΖ ΜΠΕΖ

Αν δεν θέλετε ζακέτα δείτε ένα τέλειο παντελόνι από τα ZARA που είναι σε προσφορά

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share