Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: H απόλυτη ριχτή καμπαρντίνα που δεν πρέπει να λείψει απ' την ντουλάπα σου!

Θα τη βρεις με 39,99€!

26 Φεβρουαρίου 2020 13:37
Stradivarius: H απόλυτη ριχτή καμπαρντίνα που δεν πρέπει να λείψει απ' την ντουλάπα σου!

Βρήκαμε στα Stradivarius την απόλυτη μακριά, ριχτή καμπαρντίνα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Οι καμπαρντίνες είναι ένα αν μη τι άλλο κλασσικό κομμάτι για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας και σίγουρα μας έχει σώσει άπειρες φορές όταν δεν είμαστε απολύτως σίγουρες σε σχέση με τον καιρό.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε την μακριά καμπαρντίνα με ρηχτή εφαρμογή που θα συνοδεύσει όλες σου τις εμφανίσεις και θα τη φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας σε τέσσερις εκπληκτικές αποχρώσεις και στη μοναδική τιμή των 39,99€. Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα στον ιδανικό συνδυασμό, δες εδώ το τέλειο φλοράλ φόρεμα από τα καταστήματα ZARA που θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Μια μικρή περιγραφή για την καμπαρντίνα:

  • ΑΝΑΦ. 1847/501-V2020
  • Μακριά ριχτή καμπαρντίνα
  • 39,99 €

Ουρές στα MANGO γι αυτό το πουκάμισο - Κοστίζει 12,99 ευρώ από 25,99

Λίγες μέρες πριν τελειώσουν οριστικά οι εκπτώσεις, ανακαλύψαμε ένα από τα κομμάτια που είναι αναγκαία. Το Athensmagazine.gr βρήκε αυτό το πουκάμισο από τα Mango, που πλέον κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ από 25,99!

Το πράσινο πουκάμισο είναι κατάλληλο για όλες τις εμφανίσεις σας, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για την έξοδό σας. Έχει τέλειο χρώμα και σίγουρα θα το φορέσετε όλη την άνοιξη. Κι επειδή εμείς φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Παρακάτω δείτε μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Ύφασμα ριχτό. Γιακάς κλασικός. Μακρύ μανίκι με κουμπωτές μανσέτες. Δυο τσέπες με κουμπί στο πέτο στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο με κουμπί μπροστά.
  • Μήκος πλευράς 37.5 cm.
  • Μήκος πλάτης 72.5 εκ..

Μην χάσετε την προσφορά, αφού σίγουρα θα εξαντληθεί όσο περνάνε οι μέρες. Αγοράστε το εδώ.

Το κρουαζέ παλτό που τρέλανε τις γυναίκες από τα Mango - Τώρα μόνο με 39,99€!

Ακόμα μια προσφορά που θα σας λύσει τα χέρια. Ψάχνετε ένα παλτό σε οικονομική τιμή και υψηλής ποιότητας; Το Athensmagazine.gr σας έχει βρει την κατάλληλη επιλογή!

Αυτό το κρουαζέ παλτό είναι ο όνειρο της κάθε γυναίκας, αφού φοριέται με τα πάντα και είναι διαχρονικό. Θα το βρείτε στα Mango μόλις 39,99 ευρώ. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και με το cocktail dress σας. Θα σας κρατάει ζεστές, αφού έχει κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπί σούστα, μπροστά αλλά και εσωτερική φόδρα.

Ακόμα μπορείτε να κάνετε μια πιο stylish εμφάνιση, συνδυάζοντάς το με μια πλισέ μακριά φούστα και ένα απλό μπλουζάκι. Θα το βολευτείτε. Αν ωστόσο δεν είναι του γούστου και της αισθητικής σας, δείτε εδώ και αυτό το παλτό πάλι από τα Mango σε τιμή έκπληξη!

Παλτό κρουαζέ
REF. 57047661-MONET-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή69,99 €

Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε το εδώ!

Χαμός για αυτό το κροκό πέδιλο με τακούνι στα Mango - Κοστίζουν μόνο 19,99€

Ένα πέδιλο που μας πήρε το μυαλό όταν το είδαμε σε τιμή έκπληξη. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο παπούτσι για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι με μόλις 19,99€!

Ένα πέδιλο κροκό με vintage ύφος, που είναι διαχρονικό και μέσα στην μόδα τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα βρείτε μόνο στα Mango. Είναι σε έκπτωση και για αυτό πρέπει να το προλάβετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, όπως και αυτό το παλτό που θα το δείτε εδώ, και είναι σε τιμή σοκ.

Επωφεληθείτε από την τιμή, αφού σε λίγο καιρό δεν θα βρείτε πέδιλο σε τόσο οικονομική τιμή. Μπορείτε να το φορέσετε από τώρα με ένα οπάκ καλσόν και φούστα, αλλά και στις καλοκαιρινές εξόδους στην πόλη ή στο νησί.

Αγοράστε το εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εφέ δέρμα κροκόδειλου. Φαρδύ τακούνι. Με κέντημα. Κούμπωμα με αγκράφα.

Πέδιλα φαρδύ τακούνι κροκό
REF. 67003256-ELTON-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share