Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Η must have πλεκτή ζακέτα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Τρέξτε να την προλάβετε!

21 Φεβρουαρίου 2020 17:54
Stradivarius: Η must have πλεκτή ζακέτα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα από τα βασικότερα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Ο λόγος για την πλεκτή ζακέτα που ανακαλύψαμε στα καταστήματα Stradivarius.

Όπως κάθε μέρα ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion, σήμερα λοιπόν βρήκαμε την απόλυτη πλεκτή ζακέτα που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε outfit είτε πρωινό και casual, είτε βραδινό και σέξι. Είναι ένα basic κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και θα απογειώσει ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση. Θα τη βρείτε στα καταστήματα Stradivarius σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, σιέλ, μαύρο, ροζ και μπεζ για να διαλέξετε όποιο εσείς θέλετε! Κι επειδή πάντα φροντίζουμε για εσάς και θέλουμε να σας βγάζουμε από τον μόνιμο κόπο της απορίας "τι να φορέσω" μπορείτε να δείτε εδώ το τέλειο push up παντελόνι για τον τέλειο συνδυασμό!

Μια μικρή περιγραφή για τη ζακέτα:

ΑΝΑΦ. 7817/223-V2020
Ζακέτα basic με κουμπιά
25,99 €

Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Αυτή είναι η paperbag τζιν φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική paperbag τζιν φούστα από τα καταστήματα Stradivarius που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Καθημερινά σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αφού λοιπόν το denim look φέτος έχει την τιμητική του ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να της αλλάζεις ύφος συνδυάζοντας με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Επειδή λοιπόν φροντίζουμε για εσένα και ξέρουμε πως το μίνιμαλ λουκ είναι αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει, δες εδώ το απόλυτο μίνιμαλ μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη φούστα για ένα υπέροχο καθημερινό outfit.

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1288/546-V2020
Τζιν φούστα paperbag
19,99 €

Stradivarius: Η απόλυτη πλισέ φούστα της σεζόν κυκλοφορεί σε 7 χρώματα και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Οι πλισέ μίντι φούστες ή soleil όπως λέγονται έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια σεζόν κι εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε τις ωραιότερες και πιο οικονομικές.

Το Athensmagazine.gr σήμερα βρήκε για σένα την απόλυτη πλισέ φούστα που μπορείς να την φοράς από το πρωί ως το βράδυ με κάθε στυλ και για κάθε έξοδο. Εν ολίγοις είναι ένα κομμάτι passepartout που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Πού θα την βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Και τα ευχάριστα δεν τελείωσαν ακόμη. Θα τη βρεις σε επτά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις (αν καταφέρεις να ξεχωρίσεις κάποιο) και στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1326/242-V2020
Πλισέ φούστα
19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share