Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε την πιο σέξι αθλητική φόρμα με λιγότερο από 20€!

Τη λατρέψαμε!

12 Φεβρουαρίου 2020 14:53
Bershka: Βρήκαμε την πιο σέξι αθλητική φόρμα με λιγότερο από 20€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς και μιας και φέτος το αθλητικό στυλ κυριαρχεί ακόμη και στις πιο διάσημες πασαρέλες βρήκαμε για σένα την πιο σέξι φόρμα.

Οι φόρμες η αλήθεια είναι πως είναι η απόλυτη άνεση, τι γίνεται όμως με το στυλ και τη θηλυκότητα; Το αθλητικόσ τυλ λοιπόν αποχωρίζεται το γυμναστήριο και τους περιπάτους σε πάρκα και ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας αλλά και σε σέξι εμφανίσεις.

Η φόρμα λοιπόν που βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Bershka δίνει την αίσθηση πως φοράς από μέσα διχτυωτό καλσόν μιας και στο τελείωμα του λάστιχου στη μέση συνεχίζει με ένα μικρό κομμάτι διχτυωτού υφάσματος.

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα crop top στο ίδιο στυλ και τα τέλεια πολύχρωμα αθλητικά από τα καταστήματα ZARA που φέτος κάνουν θραύση!

Μια μικρή περιγραφή για τη φόρμα:

Παντελόνι jogger με δίχτυ
ΑΝΑΦ. 0123/167/800 19.99 €
Παντελόνι jogger φλις με λάστιχο στη μέση με κορδόνι και λεπτομέρεια με δίχτυ. Δύο τσέπες με καπάκι στο πλάι και ελαφρώς ριχτή γραμμή με λάστιχο στο κάτω μέρος.

Ουρές στα ZARA γι αυτό το φούτερ με όρθιο γιακά - Από 15,95 κοστίζει 9,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα φούτερ από τα ZARA, το οποίο είναι σε έκπτωση. Κοστίζει 9,99 από 15,95! Πρέπει να το αγοράσετε πριν βγει sold out.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φούτερ με όρθιο γιακά. Είναι ένα φούτερ το οποίο ταιριάζει με τα πάντα, ενώ μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε πιο σικ το ντύσιμό σας με αυτό το παντελόνι, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα μαύρο φούτερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι.

ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR9,99 EUR-35%
ΜΑΥΡΟ - 1058/631

ZARA: Το πουλόβερ oversized με μαλλί που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 15,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ oversized με μαλλί από τα Zara, που σίγουρα θες! Ανήκει στις προσφορές και κοστίζει 15,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας τα special price της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το γκρι πουλόβερ, το οποίο φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και μπορείς να το συνδυάζει με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara. Βέβαια, εκτός από το τζιν, μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια και με αυτό το παλτό που το φοράς και από τις δύο όψεις.

Πρόκειται για Φαρδύ πλεκτό πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα μαλλιού και αλπακά, με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια.

ΠΟΥΛΟΒΕΡ OVERSIZED ME ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΛΠΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR-45%
ΓΚΡΙ - 6873/138

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share