Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Celestino: Το λεοπάρ κορμάκι με ανοίγματα που θα απογειώσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κάνει μόνο 5,95 ευρώ!

Θα τον τρελάνεις!

5 Φεβρουαρίου 2020 16:30
Celestino: Το λεοπάρ κορμάκι με ανοίγματα που θα απογειώσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κάνει μόνο 5,95 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και για την εμφάνιση αλλά και για την ενδυνάμωση της σχέσης σας. Μιας και ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μόνο μια βδομάδα μακριά, σας βρήκαμε το πιο hot κορμάκι με δαντέλα από τα Celestino και στην πιο οικονομική τιμή!

Κοστίζει λιγότερο και από ένα μεμονωμένο εσώρουχο και σας εγγυόμαστε ότι θα εκτοξεύσει την βραδιά στα ύψη. Ξέρουμε ότι τα κορμάκια είναι ό,τι πιο ελκυστικό μπορείς να φορέσεις, ώστε να εκπλήξεις τον δικό σου!

Θα νιώσεις και η ίδια το απόλυτο θηλυκό μέσα σε αυτό, ενώ και ο σύντροφός σου θα εκπλαγεί με αυτή την "έκπληξη". Το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις ή αν είστε άντρας το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε! Μπορείτε επίσης να διαλέξετε δώρο στον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιο του!

Λεοπάρ κορμάκι με ανοίγματα
ΚΩΔΙΚΟΣ: SG9882.A028
€5,95

TEZENIS: Βρήκαμε το πιο σέξι και ταυτόχρονα ρομαντικό σουτιέν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Έχουν μείνει ελάχιστες ημέρες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα που όλοι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν με πάθος και πολλή αγάπη τον έρωτα τους. Το Athensmagazine.gr εχθές σου έδειξε ποιο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σου ανάλογα με το ζώδιο του, σήμερα λοιπόν ήρθε να σου δείξει το πιο σέξι και ταυτόχρονα ρομαντικό σουτιέν για να γιορτάσετε πιο.... ιδιαίτερα!

Είναι ένα σουτιέν - τοπ που αγκαλιάζει το στήθος και το ανορθώνει. Η φαρδιά του πλάτη χωρίς ενοχλητικά κουμπώματα και η εφαρμογή του σαν μίνι κορσές είναι αυτή που το κάνει έξτρα αισθησιακό. Αυτό όμως που δίνει μια πιο ρομαντική νότα είναι το pattern που έχει με πολλά κόκκινα χείλη σε όλη του την επιφάνεια!

Αυτός ο "διχασμός" φαίνεται και από τον τίτλο της συγκεκριμένης σειράς εσωρούχων που δεν είναι άλλη από την... Sweet but... Psycho!

Μια μικρή περιγραφή για το σουτιέν:

ΚΩΔ.1RT1244Σουτιέν Bra Top Sweet-but-Psycho
Χρώμα: Ροζ - 738T - Water rose st.bocche

Oysho: Βρήκαμε το πιο hot εσώρουχο που θα ανάψει φωτιές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κοστίζει λιγότερο από 7 ευρώ!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σίγουρα θα ψάχνεις τα κατάλληλα ρούχα, και εσώρουχα, για να κάνεις αυτή την ημέρα ξεχωριστή για σένα αλλά και για αυτόν. Το Athensmagazine.gr θα σας βοηθήσει και σε αυτό, μιας και βρήκαμε στα Oysho το πιο φτηνό και hot τάνγκα!

Ειδικά φτιαγμένο για αυτή την ημέρα, αφού είναι κόκκινο με σχέδιο καρδούλες, είμαστε σίγουροι ότι θα τον τρελάνεις και θα ανάψει "φωτιά" αυτή την μέρα. Με λουράκια και πολύ λεπτή γραμμή, για να τονίζει τα "δυνατά" σημεία της κάθε γυναίκας, είναι η καλύτερη επιλογή!

Μπορείς να το βρεις στην οικονομική τιμή των 6,99 ευρώ και να τονίσουμε ότι είναι βαμβακερό, οπότε δεν έχετε να φοβάστε για ερεθισμούς και κοκκινίλες στην ευαίσθητη περιοχή!

Τάνγκα με λουράκι και καρδιές.
6.99 €
Αναφ. 0002/264

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share