Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μόδα 2020: Τα 4+1 must have πουλόβερ της χρονιάς!

Κι είναι όλα υπέροχα!

28 Ιανουαρίου 2020 11:46
Μόδα 2020: Τα 4+1 must have πουλόβερ της χρονιάς!

Χειμώνας και πουλόβερ πάνε πάντα μαζί κι αυτό γιατί και σου προσφέρει ζεστασιά και σε προστατεύει από το κρύο αλλά παράλληλα είναι και ένα από τα πιο στιλάτα κομμάτια της ντουλάπας σου. Τα είδη των πουλόβερ είναι πάμπολλα, από υφές, κοψίματα, μήκη και υφάσματα, ξέρεις όμως πώς να πλύνεις σωστά τα πουλόβερ σου;

Η επιλογή του σωστού πουλόβερ είναι συχνά δύσκολη. Ωστόσο, αρκεί να δεις ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου και θα βρεις τη λύση. Ανακάλυψε λοιπόν 5 είδη πουλόβερ που πρέπει να φορέσεις το χειμώνα του 2020!


1. Μπεζ πουλόβερ


Ένα μπεζ πουλόβερ δεν πρέπει να απουσιάζει από την ντουλάπα σου. Κι αυτό γιατί το μπεζ είναι ένα κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών και δέρματος. Επιπλέον, το μπεζ πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα σου τα ρούχα. Και φυσικά, είναι μια ευχάριστη ανοιχτόχρωμη νότα στη μαυρίλα που επικρατεί το χειμώνα. Είτε ζιβάγκο, είτε με χαμηλή λαιμόκοψη, το μπεζ πουλόβερ θα φορεθεί πολύ το χειμώνα του 2020!

2. Πουλόβερ με πέρλες


Ποιος είπε ότι τα πουλόβερ μπορούν να είναι μόνο ένα casual ρούχο; Αν προτιμήσεις ένα πουλόβερ με πέρλες τότε μπορείς να το φορέσεις πολλές ώρες της ημέρας και όχι μόνο το πρωί. Ένα πουλόβερ με διακριτικές πέρλες λοιπόν μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό σε οποιοδήποτε χρώμα κι αν το προτιμήσεις. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις τα πουλόβερ γεμάτα πέρλες και διάλεξε αυτά που έχουν διακριτικές λεπτομέρειες για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.



3. Πουλόβερ- φόρεμα


Ένα πουλόβερ, πέρα από μπλούζα, μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα. Για να φορέσεις λοιπόν ένα πλεκτό πουλόβερ σαν φόρεμα τότε προτίμησε να είναι oversized και λίγο πιο μακρύ για να μην νιώθεις άβολα. Μάλιστα, αν το συνδυάσεις με μια ζώνη στη μέση τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ στιλάτο outfit. Συνδύασε το πλεκτό φόρεμα σου με αρβυλάκι, μποτάκι ή over the knee μπότα και θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ φρέσκο look.

4. Ριγέ πουλόβερ


Η ρίγα ένα ένα διακριτικό μοτίβο που όμως ξεφεύγει από τα πιο κλασικά μονόχρωμα πλεκτά. Το φετινό χειμώνα λοιπόν εφοδίασε την γκαρνταρόμπα σου με ένα ριγέ πουλόβερ που θα δώσει μια φρέσκια πινελιά στις εμφανίσεις σου. Είτε σε safe και κλασικούς χρωματισμούς, όπως το ασπρόμαυρο, είτε σε πιο τολμηρά χρώματα, το ριγέ πουλόβερ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για το χειμώνα του 2020.

5. Πουλόβερ σε έντονο χρώμα


Ο χειμώνας δε χρειάζεται να κατακλύζεται από σκούρα και μουντά χρώματα. Για να πρωτοτυπήσεις αλλά και να αλλάξεις τη διάθεση σου τόλμησε να φορέσεις ένα πουλόβερ σε έντονο χρώμα! Αν δε θέλεις να το διακινδυνεύσεις μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μαύρο ή με ένα τζιν παντελόνι. Έτσι, τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share