Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το διαχρονικό παλτό που είναι φέτος και τάση! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Είναι ζεστό και κομψό!

28 Δεκεμβρίου 2019 09:10
ZARA: Βρήκαμε το διαχρονικό παλτό που είναι φέτος και τάση! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Το διαχρονικό χακί παλτό από τα Zara που όλες θέλουμε είναι φέτος και τάση! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 25, 99 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Ο καιρός άλλαξε απότομα οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών...

Το χακί παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Παλτό με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κουκούλα με αφαιρούμενο απλικέ σε όψη συνθετικής γούνας και με κουμπί σούστα. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά.

ZARA: Βρήκαμε την ιδανική γόβα για όλες σου τις εμφανίσεις που σίγουρα θα αγαπήσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική γόβα από τα καταστήματα Zara που θα τη φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο.

Μια μαύρη γόβα είναι το απόλυτο must have και σίγουρα δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Η συγκεκριμένη είναι άνετη και αναδεικνύει το πόδι με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό το καταφέρνουν κυρίως τα λουράκια που δένουν στον αστράγαλο. Αν πάλι δεν προτιμάς τα τακούνια και δεν θες να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου sneakers, σου έχουμε τη λύση με αυτά τα αθλητικά παπούτσια που βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Παπούτσι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: φούξια και μαύρο. Άνοιγμα σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος. Λεπτό τετράγωνο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Δετό κλείσιμο στον αστράγαλο.

Ύψος τακουνιού 9,3 cm

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share