Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H&M: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 14 ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

7 Δεκεμβρίου 2019 13:04
H&M: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 14 ευρώ!

Βρήκαμε στα H&M το πιο θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό μαύρο φόρεμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ τα στρας στις τιράντες το κάνουν λαμπερό και πολύ εντυπωσιακό!

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Μαύρο φόρεμα μίνι με λεπτομέρεια στρας στα μανίκια

Μπορείτε να το βρείτε εδω!

ZARA υπερποσφορά - 45%: Το διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ που πρέπει να έχουμε όλες κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Τα Zara διατηρούν ακόμα τις υπερπροσφορές τους ξεπερνώντας ακόμα και το - 45% σε πολλά είδη! Εμείς, αυτή τη φορά εντοπίσαμε το τζάκετ με την δερμάτινη υφή που πλέον κοστίζει 19,99 ευρώ!

Κάθε χειμώνα τα τζάκετ είναι από τα κομμάτια που δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα.

Αν θέλεις φέτος να το ανανεώσεις ή χρειάζεσαι ένα μαύρο τζάκετ, βρήκαμε το ένα και μοναδικό, το καλύτερο, το πιο σωστό που δεν θα θες να το αποχωριστείς, αφού είναι πλέον οικονομικό, πάντα διαχρονικό και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Zara!

Μια ιδανική πρόταση για τις πρωινές και απογευματινές μας εμφανίσεις, μπορεί να συνδυαστεί με ευελιξία με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δημιουργώντας πολλά και εναλλακτικά looks!

Μια μικρή περιγραφή του τζάκετ:

Κοντό μπουφάν με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι φουσκωτό στον ώμο. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Λεπτομέρεια ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Μπορείς να το βρεις εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share