Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius Black Friday: Βρήκαμε το παντελόνι carrot με ζώνη σε τέλεια τιμή!

Αγοράστε το πριν εξαντληθεί!

29 Νοεμβρίου 2019 11:35
Stradivarius Black Friday: Βρήκαμε το παντελόνι carrot με ζώνη σε τέλεια τιμή!

Θες κι εσύ παντελόνι carrot με ζώνη; Σου βρήκαμε το ιδανικό από τα Stradivarius! Έχει την τέλεια τιμή λόγω... Black Friday!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Stradivarius: "Εντοπίσαμε" το καρό φόρεμα σε τρία διαφορετικά χρώματα που θα λατρέψετε!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει για σένα καθημερινά τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Αυτή τη φορά σου βρήκαμε το παντελόνι carrot με ζώνη που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Έχει 20% έκπτωση και κοστίζει 20,79 ευρώ. Τρέξε να το αγοράσεις πριν εξαντληθεί!

Stradivarius: Η μπότα πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζει σαν γάντι το πόδι και το κολακεύει!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζουν το πόδι σαν γάντι και το αναδεικνύουν κοστίζουν μόλις 39,99 ευρώ. Τις βρήκαμε στα Stradivarius και είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, αφού ταιριάζει με τα πάντα και θα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας!

Αγοράστε και Stradivarius: Το βραδινό τσαντάκι με όψη κροκό που ταιριάζει με όλα και κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Με αυτές τις μπότες θα μπορέσεις να κάνεις πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Είναι μαύρες και φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δοκίμασε τες με μια μίνι ή πλισέ φούστα για πιο stylist εμφανίσεις και με ένα overzide πουλόβερ! Συνδύασε το με ένα οπάκ καλσόν σε μαύρο ή σε όποια απόχρωση προτιμάς, ακόμα και με διχτυωτό για πιο βραδινές εμφανίσεις. Είναι σουέντ και άνετες, που σημαίνει ότι θα σε βολέψουν απίστευτα!

Τέλος φοριούνται εύκολα μέσα στην πόλη για να κάνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή και στο γραφείο, με ένα κολάν και ένα απλό τζιν σωλήνα, αφού το τακούνι είναι μόλις 4 cm!

ΑΝΑΦ. 6965/041-I2019
Μποτίνια με τακούνι XL

 

Ροή ειδήσεων

Share