Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H&M: Η bucket τσάντα που κοστίζει μόνο 12 ευρώ και είναι τέλεια!

Έχει γίνει best seller!

25 Νοεμβρίου 2019 14:25
H&M: Η bucket τσάντα που κοστίζει μόνο 12 ευρώ και είναι τέλεια!

Ψάχνετε να αγοράσετε τσάντα και δεν ξέρετε τι σχέδιο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την Νο1 επιλογή που έχει γίνει best seller! Θα την βρείτε στα H&M και κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ! Η κροκό του όψη θα σας ξετρελάνει!

Η μόδα απαιτεί να είστε όλες κομψές χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ειδικά στα καταστήματα H&M μπορείτε να βρείτε πολλές και διαφορετικές τσάντες!

Η bucket τσάντα που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ είναι άνετη και ταιριάζει με όλα τα σύνολα σας! Μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχετε όλα τα πράγματα σας μαζί!

Μια μικρή περιγραφή:

Τσάντα σε δερμάτινη απομίμηση δέρματος με δύο λαβές και κορδόνι στο πάνω και ένα εσωτερικό διαμέρισμα!

Με τζιν και δερμάτινο τζάκετ μπορείτε να έχετε το πιο ολοκληρωμένο και μοντέρνο look!

H&M: Το μαλακό jumber πουλόβερ που κοστίζει μόνο 6,99 ευρώ!

To Athensmagazine.gr σας βρήκε το μαλακό jumber πουλόβερ από τα καταστήματα H&M! Κοστίζει μόνο 6,99 ευρώ αφού βρίσκεται σε έκπτωση 40%! Είναι η ευκαιρία να το αγοράσετε! Το επιλέγουν όλες οι instagrammers αφού ακολουθεί τις επιταγές της μόδας!

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν όμορφα κομμάτια στις ντουλάπες τους και να τα φοράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ τότε σας βρήκαμε την καλύτερη επιλογή!

Το μαλακό πουλόβερ κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα όπως το μαύρο, γκρι και μουσταρδί! Τον χειμώνα οι γυναίκες θέλουν να είναι ζεστές και κομψές για αυτό σας βρήκαμε αυτό το πουλόβερ που μπορείτε να το φορέσετε και πάνω από κάποιο πουκάμισο!

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!

Μια μικρή περιγραφή:

Jumper σε ένα μαλακό δεμένο με νευρώσεις γύρω από το ντεκολτέ, μανσέτες και στρίφωμα.

Mango: Το πουκάμισο από οργανικό βαμβάκι που ήρθε για να μείνει κοστίζει μόνο 7 ευρώ!

Το πουκάμισο από τα Mango από οργανικό βαμβάκι που ήρθε για να μείνει κοστίζει μόνο 7 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στα Mango το πουκάμισο που ταιριάζει με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες και είναι εξωφρενικά οικονομικό!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Mango μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο του χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες! Επιπλέον πολύ σημαντικό είναι το υλικό από το οποίο έχει φτιαχτεί καθώς είναι από οργανικό βαμβάκι που σημαίνει ότι είναι φιλικό για το περιβάλλον και το σώμα μας.

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο

Πουκάμισο οργανικό βαμβάκι

Οργανικό ύφασμα από βαμβάκι.

Λαιμός χαμόγελο. Μακρύ μανίκι.

Μπορείς να το βρεις εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share