Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zara: Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι η No1 επιλογή των influencers!

Οι λεπτομέρειες της τσάντας θα σας ξετρελάνουν!

15 Νοεμβρίου 2019 07:16
Zara: Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι η No1 επιλογή των influencers!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την καλύτερη τσάντα και No1 επιλογή όλων των influencers! Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε! Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι τόσο άνετη και κομψή που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από μακριά! Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara και κοστίζει μόνο 49,95 ευρώ!

Ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά look! Μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ να έχετε ένα τέλειο στιλ! ZARA: Το καρό vich παντελόνι με την τέλεια εφαρμογή που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Μην χάνετε την ευκαιρία να πάτε σε ένα από τα πολλά καταστήματα της αλυσίδας Zara να την δείτε αλλά και να την αγοράσετε!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μια τσάντα άνετη αλλά και στιλάτη χωρίς να χρειάζεται να την αλλάζουν συχνά και να χάνουν τα πράγματα τους!

Αν τώρα το στιλ σας είναι λίγο πιο ροκ τότε θα είναι ιδανική για εσάς!

Μια μικρή περιγραφή:

Μαύρη δερμάτινη τσάντα χιαστί. Εξωτερικό μέρος από δέρμα. Καπάκι με τρουκ, δετό λουρί, αγκράφα και μεταλλικές λεπτομέρειες τύπου cowboy. Μπροστινή τσέπη με τρουκ και κρόσσια. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 15 x 21,5 x 10 cm

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ COWBOY ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

49,95 EUR

ZARA: Το βελούδινο μαύρο φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

Το βελούδινο μαύρο φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα βρίσκεται στα καταστήματα ZARA και κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

Η ομάδα μόδας του Athensmagazine.gr αυτή τη φορά σου προτείνει ένα ιδιαίτερο φόρεμα που θα το χαρείς σε πολλές περιστάσεις και θα νιώθεις μοναδική, αφού το κόψιμο και το στιλ του φορέματος είναι αρκετά πρωτότυπο!

Είναι οικονομικό και μπορείς να το φορέσεις εκεί που πραγματικά θες να ξεχωρίσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Τα κρόσια που έχει στους ώμους χαρίζουν στα ρούχα και τα αξεσουάρ σας κίνηση, και κάνουν από μόνα τους statement όταν αποφασίσετε να τα φορέσετε.

Εμείς το βρήκαμε φυσικά στα Zara και είμαστε σίγουροι ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα στην έξοδο σας!

Extra tip:

Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρα ψηλά πέδιλα, διακριτικά κοσμήματα και... done!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με τονισμένο ώμο. Λεπτομέρεια λάστιχο στη μέση. Απλικέ κρόσσια και ασορτί πούλιες στους ώμους. Κάτω μέρος με σούρα μπροστά.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΣΣΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 0387/199

Stradivarius: Βρήκαμε το ιδανικό τζιν που κάνει του γλουτούς να φαίνονται στα ύψη! Κοστίζει μόνο 18 ευρώ!

Βρήκαμε το ιδανικό τζιν που κάνει του γλουτούς να φαίνονται στα ύψη και είναι από τα καταστήματα Stradivarius, ενώ κοστίζει μόνο 18 ευρώ! Stradivarius: Βρήκαμε το midi φόρεμα με δαντέλα που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας!

Το Athensmagazine.gr προτείνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου! Σίγουρα ακούγεται περίεργο πως ένα τζιν να κάνει τέτοια θαύματα, αυτό γίνεται φυσικά όχι με ''μαγικά'' αλλά με έξυπνα tips που κολακεύουν το σώμα και αυτά δεν είναι άλλα από το κόψιμο του ρούχο το χρώμα αλλά και το μήκος! Τα Stradivarius έχουν το πιο ωραίο τζιν που κάνει τη δουλειά που θες!

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα ψηλόμεσα jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τους γλουτούς να φαίνονται πιο ψηλά χαρίζοντας άψογη σιλουέτα, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Μια μικρή περιγραφή:

Μην σε ξεγελάει η πολύ ψηλή μέση και το εφαρμοστό του στυλ: είναι ελαστικό και σούπερ άνετο

Τζιν πολύ ψηλόμεσ

ΑΝΑΦ. 4855/039-I2019
18,19 €
25,99 €
-30%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share