Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η&Μ: Το ιδανικό φόρεμα που θα σας ξετρελάνει! Είναι must φέτος!

Θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ!

13 Νοεμβρίου 2019 09:38
Η&Μ: Το ιδανικό φόρεμα που θα σας ξετρελάνει! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο καθημερινό φόρεμα από τα Η&Μ που σίγουρα θα σας ξετρελάνει...Είναι must φέτος και το θέλουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους.

Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Με την ευκαιρία διαβάστε: H&M: Το πουκάμισο με διαφάνεια που χαρίζει τέλειο ντεκολτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Πρόκειται για το πουλόβερ-φόρεμα, το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Ταιριάζει και με μποτάκια αλλά και με sneakers και σίγουρα πάει σε κάθε σωματότυπο. Κοστίζει 39,99 ευρώ.

H&M: Το απόλυτο μπουφάν που θα φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο μπουφάν που θα φοράτε όλο τον χειμώνα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Κοστίζει μόνο 49 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα H&M! Η μόδα απαιτεί χρώμα και τόλμη!

Μην χάνετε χρόνο για να πάτε να το αγοράσετε είναι το καλύτερο μπουφάν που θα μπορούσατε να έχετε!

Το μέγεθος του καθώς και το σχέδιο του είναι τόσο ωραίο που μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά και διαφορετικά στιλ!

Μια μικρή περιγραφή του μπουφάν που σας προτείνουμε:

Σύντομη παρκέ με επένδυση από βαμβάκι σε βαμβακερή ύφανση με γεμιστά μανίκια, κολάρο stand-up και κουκούλα με αποσπώμενη γούνα. Φερμουάρ με φερμουάρ και κούμπωμα με κρύσταλλα στο μπροστινό μέρος και κορδόνι περίσφιξης στη μέση και το στρίφωμα. Αφαιρέστε τις μπροστινές τσέπες με μια πιεσοθήκη και μια κρυφή τσέπη πίσω με ένα πιεστήριο στην κορυφή. Ελαστική γλωττίδα με κρυφό πείρο στις μανσέτες και ένα μικρό οπίσθιο άνοιγμα.

Pile-lined parka
49,99 €

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share