Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Το απόλυτο μπουφάν που θα φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Ταιριάζει σε όλες και το χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

11 Νοεμβρίου 2019 10:09
H&M: Το απόλυτο μπουφάν που θα φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο μπουφάν που θα φοράτε όλο τον χειμώνα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Κοστίζει μόνο 49 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα H&M! Η μόδα απαιτεί χρώμα και τόλμη!

Μην χάνετε χρόνο για να πάτε να το αγοράσετε είναι το καλύτερο μπουφάν που θα μπορούσατε να έχετε!

Το μέγεθος του καθώς και το σχέδιο του είναι τόσο ωραίο που μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά και διαφορετικά στιλ!

Μια μικρή περιγραφή του μπουφάν που σας προτείνουμε:

Σύντομη παρκέ με επένδυση από βαμβάκι σε βαμβακερή ύφανση με γεμιστά μανίκια, κολάρο stand-up και κουκούλα με αποσπώμενη γούνα. Φερμουάρ με φερμουάρ και κούμπωμα με κρύσταλλα στο μπροστινό μέρος και κορδόνι περίσφιξης στη μέση και το στρίφωμα. Αφαιρέστε τις μπροστινές τσέπες με μια πιεσοθήκη και μια κρυφή τσέπη πίσω με ένα πιεστήριο στην κορυφή. Ελαστική γλωττίδα με κρυφό πείρο στις μανσέτες και ένα μικρό οπίσθιο άνοιγμα.

Pile-lined parka
49,99 €

Η&Μ: Η ιδανική φούστα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται θεϊκά κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Η ιδανική φούστα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται θεϊκά υπάρχει στα καταστήματα H&M και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα H&M θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι ψηλόμεση αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το μαύρο χρώμα με γυαλάδες κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

Κοντή ψηλόμεση φούστα με γυαλάδες σε μαύρη απόχρωση

Shimmering skirt
14,99 €
Art. no.
0754223009

ZARA: Το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ!

Αυτό είναι το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Zara!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρες που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Εμείς για αυτό τον λόγο σας βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών...

Το λαδί παλτό μπορεί να σας σώσει φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές αλλά θα είστε και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Είναι οικονομικό (είναι και σε έκπτωση) αφού κοστίζει μόλις 28 ευρώ, αλλά παραμένει υπέρκομψο και δείχνει ακριβό, κάτι που έχει κάνει ακόμα και τα κορίτσια του Instagram που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα να το λατρέψουν!

Μια μικρή περιγραφή του παλτό:

Παλτό μπουφάν με όρθιο γιακά με ρυθμιζόμενη κουκούλα και ασορτί μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Ασορτί κάτω μέρος σε συνδυασμό. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπιά σούστες.

ΠΑΛΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΟΝΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR28,99 EUR-40%
ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ - 5507/200

 

Ροή ειδήσεων

Share