Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

''Κλέψε'' πόντους χωρίς τακούνια! 4+1 tips για να δείχνεις ψηλότερη!

Δοκίμασέ τα!

5 Νοεμβρίου 2019 13:24
''Κλέψε'' πόντους χωρίς τακούνια! 4+1 tips για να δείχνεις ψηλότερη!

Μπορείς να ''κλέψεις'' πόντους χωρίς τακούνια, με 4+1 styling tips και έτσι θα δείχνεις ψηλότερη...

Πολλές φορές το ιδανικό στιλ το βρίσκεις όταν καταλήγεις στις σωστές αναλογίες. Όταν αναγνωρίζεις τα δυνατά σημεία σου και έχεις τον τρόπο να τα τονίζεις και να τα αναδεικνύεις, αλλά και το αντίθετο. Υπάρχουν χρήσιμα styling tips που βοηθούν κάθε σιλουέτα, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Με αυτό το κόλπο μπορείτε να φοράτε ψηλά τακούνια χωρίς να πονάτε!

Εδώ σου έχω μερικά πολύ εύκολα tips που μπορείς να ακολουθείς για να κάνεις τη σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλότερη (αν το θες, το τονίζουμε).

Μονοχρωμία

4+1 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Τα μονόχρωμα outfits κολακεύουν τη σιλουέτα σου και έχε επίσης κατά νου ότι είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Δε διαχωρίζουν το σώμα σε τμήματα, γεγονός που το βοηθά να δείξει ψηλότερο. Αν επιλέξεις σκούρες αποχρώσεις, τότε το αποτέλεσμα δείχνει ακόμα καλύτερο.

Κάθετες ρίγες

4+1 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Είναι γνωστό ότι οι ρίγες μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση οφθαλμαπάτης. Γι' αυτό, αν θες να δώσεις ύψος στην εμφάνισή σου καλό είναι να επιλέξεις κάθετες ρίγες και μάλιστα να μην είναι πολύ χοντρές. Έτσι θα προσθέσεις μερικούς πόντους οπτικά και ταυτόχρονα θα μειώσεις και τυχόν όγκο σε σημεία που θες.

Ψηλόμεσα παντελόνια

4+1 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και κατ' επέκταση και όλο σου το κορμί. Τα ψηλόμεσα παντελόνια μπορούν να αναδείξουν τη μέση σου και να σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη.

Nude μυτερές γόβες

4+1 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Γενικά, τα παπούτσια που έχουν μύτη μπροστά και λεπτά τακούνια κολακεύουν τα πόδια. Αν είναι και σε απόχρωση κοντά σε αυτή του δέρματός σου, τότε είναι ακόμα πιο κομψά και έχουν την δυνατότητα να σου χαρίσουν πόντους.

Μικροσκοπικές τσάντες

4+1 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Είναι όλα θέμα αναλογιών στους συνδυασμούς, γι' αυτό καλό είναι αν θες να δώσεις λίγο ύψος οπτικά στο στιλ σου να κρατάς μικρές τσάντες. Διάλεξέ τη με προσοχή όμως γιατί αν είναι πολύ μικρή αναλογικά με τον σωματότυπό σου, τότε μάλλον θα τονίσεις λάθος πράγματα και θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share