Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Αυτό είναι το παλτό που τρέλανε το Instagram με την τιμή και την κομψότητά του!

Ζεστό και πάνω απ' όλα υπέρκομψο!

28 Σεπτεμβρίου 2019 09:40
ZARA: Αυτό είναι το παλτό που τρέλανε το Instagram με την τιμή και την κομψότητά του!

Αυτό είναι το παλτό που τρέλανε το Instagram με την τιμή και την κομψότητά του και βρίσκεται φυσικά στα καταστήματα Zara!

Το καλοκαίρι έφυγε και πλέον τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι εκείνα που θα ντύσουν την ντουλάπα μας αλλά και εμάς. Τι γίνεται όμως με τις κρύες ημέρες του χειμώνα που μετά βίας μπορείς να βγεις από το σπίτι σου;

Εμείς σας βρήκαμε το ιδανικό παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας.


Το nude παλτό μπορεί να σας σώσει φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές αλλά θα είστε και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι οικονομικό αλλά παραμένει υπέρκομψο κάτι που έχει κάνει τα κορίτσια του Instagram που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα να το λατρέψουν!

DOUBLE-BREASTED BUTTONED COATΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR

ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές και οικονομικές τσάντες που πρέπει να αγοράσεις!

Ψάξαμε βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις τσάντες που θα κρατάς όλο τον χειμώνα από την νέα συλλογή του Zara!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη με τα αξεσουάρ που θα φοράει; Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια συλλογή στις τσάντες shoppeπου είναι διαθέσιμη καταστήματα Zara!
Συχνά με την τεράστια επιλογή ρούχων μπορεί να ξεχνάμε να τσεκάρουμε τα αξεσουάρ της, αλλά έχει πραγματικά hairbands, κασκόλ, κοσμήματα και τσάντες.

Όσον αφορά τις τσάντες, τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν κλασικό σχεδιασμό και το Zara έχει τελειοποιήσει πραγματικά το απλό, σοφιστικέ στυλ.

Εάν είστε στη φάση λοιπόν που ψάχνετε μια νέα τσάντα, ρίξτε μια ματιά στην νέα συλλογή του Zara που σας προτείνουμε σε τιμές πραγματικά χαμηλές!

ΜΙΚΡΗ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6639/004

Μίνι τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, κόκκινο κίτρινο και πράσινο. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου από χρυσή αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

ΤΣΑΝΤΑ CITY ΜΕ ΠΛΕΚΤΗ ΛΑΒΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8152/004

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο city. Τοπ κρακέλε. Λεπτομέρεια γαζιά στο πάνω μέρος και λουριά στα πλάγια. Πλεκτή χειρολαβή. Αφαιρούμενο λουρί ώμου με αλυσίδα, από συνδυασμό υλικών. Εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και η άλλη με μεταλλικό κομμάτι.



ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΤΡΟΥΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7422/004

Μαύρο σακίδιο. Μπροστινή τσέπη, εξωτερική τσέπη με λεπτομέρεια τρουκ και κλείσιμο με φερμουάρ. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Δύο θήκες με φοδραρισμένο εσωτερικό. Η μία από αυτές έχει εσωτερική τσέπη. Κλείσιμο με φερμουάρ.

 

Ροή ειδήσεων

Share