Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Η απόλυτη βερμούδα φούστα που δεν πρέπει να λείπει από καμία!

Η αγκράφα είναι η πιο σημαντική της λεπτομέρεια!

4 Αυγούστου 2019 16:23
ZARA: Η απόλυτη βερμούδα φούστα που δεν πρέπει να λείπει από καμία!

Αυτή την φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα από το Zara! Η απόλυτη βερμούδα για το καλοκαίρι μόνο με 19.95 ευρώ που θα το βρείτε αποκλειστικά στα Zara θα γίνει η αγαπημένη σας για φέτος!

Η βερμούδα αυτή είναι και φούστα με αγκράφα που κλέβει όλα τα βλέμματα! Το χρώμα της την κάνει ιδανική για πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να κάνετε την πιο τέλεια εμφάνιση και να χαρακτηρίζεστε ως influencer!

Δείτε την βερμούδα φούστα που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Zara: Η απόλυτη τσάντα χιαστί με τρουκς σε στιλ ιππασίας

Δεν υπάρχει η τσάντα που εντόπισε η ομάδα του Athensmagazine.gr! Στα καταστήματα Zara βρήκαμε την τσάντα της σεζόν για το φθινόπωρο χειμώνας! Κοστίζει μόνο 25,95 EUR και είναι χιαστί με τρουκς σε στιλ ιππασίας!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφορούν για εσάς! Στο Zara βρήκαμε την τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ! Πραγματικά θα την λατρέψετε και θα θέλετε να την συνδυάζετε με όλα τα σύνολα σας!Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις τσάντες; Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που να μην θέλει να ξεχωρίζει με ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της εμφάνισης της την τσάντα!

Η μόδα επιβάλλει αλλαγές και οι γυναίκες πρέπει να τις ακολουθούν άμεσα αν θέλουν να χαρακτηρίζονται ως fashionistas! Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την τέλεια χιαστή τσάντα με τρουκ που κοστίζει μόνο 25.95 ευρώ!

Μια μικρή περιγραφή:

Τσάντα χιαστί σε μαύρο χρώμα. Οβάλ σχήμα. Καπάκι με λεπτομέρεια μεταλλικό κρίκο. Τρουκ από παλιωμένο χρυσό στο καπάκι και στη χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

 

Ροή ειδήσεων

Share