Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Για να είσαι πάντα στυλάτη κι άνετη!

28 Ιουνίου 2019 23:50
3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ είναι τα παπούτσια. Είναι γεγονός αυτό, ας μη γελιόμαστε. Οι περισσότερες από εμάς, έχουμε πάνω από 2-3 ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα μας, και λογικό.

Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αλλάξει ολωσδιόλου μια μας εμφάνιση. Να την μετατρέψει από την πιο βαρετή στην πιο εντυπωσιακή, αν και εφόσον είναι το κατάλληλο σχέδιο.

Αλλά πώς επιλέγουμε το σωστό σχέδιο ή στιλ παπουτσιού; Εδώ τίθεται το ζήτημα. Ειδικά, αν πρόκειται να επενδύσουμε σε ένα πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια, πώς ξέρουμε ότι πρόκειται να κάνουμε την σωστή αγορά; Υπάρχουν μυστικά που θα απομακρύνουν όποια ανασφάλεια κι αν αισθάνεσαι λίγο πριν κάνεις αυτή την σημαντική αγορά.

Τέλεια εφαρμογή
Ίσως και ο σημαντικότερος παράγοντας που θα καθορίσει αν πρέπει να προχωρήσεις με την αγορά παπουτσιών: η εφαρμογή. Είναι άνετα; Εφαρμόζουν πάνω σου άψογα; Αν η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι θετική, τότε τρέξε στο ταμείο.

Προσοχή στις λεπτομέρειες
ΟΚ, βρήκες ένα ζευγάρι παπούτσια που σου αρέσει το σχέδιο και έχουν καλή εφαρμογή. Πρόσεξες τα πάντα πάνω σε αυτό το παπούτσι; Είναι όλα στην εντέλεια; Ειδικά, αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι παπούτσια, φρόντισε να είναι η κατασκευή τους άψογη. Από τις ραφές μέχρι και την σόλα αν είναι από δέρμα ή όχι κτλ.τ

Το σωστό τακούνι
Προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος που φοράει τακούνια. Παρ' όλα αυτά, τα τακούνια κάνουν όλα τα παπούτσια να δείχνουν πιο προσεγμένα, ειδικά αν είναι πιο οικονομικά. Αν, λοιπόν, δεν πρόκειται να αγοράσεις αθλητικά, προτίμησε ένα ζευγάρι παπούτσια που έχουν έστω και λίγους πόντους τακουνιού. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις εύκολα τα τακούνια, επίλεξε ένα παχύ το οποίο προσφέρει σταθερότητα στο περπάτημα.

Η μονοχρωμία
Ένα ζευγάρι παπούτσια σε μονόχρωμη απόχρωση είναι πάντα μια καλή επένδυση. Ακόμα και το πιο τρελό σχέδιο να έχει αυτό το ζευγάρι παπούτσια, το να επιλέξεις ένα σε μια μόνο απόχρωση θα είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις εύκολα. Επίσης, η μονοχρωμία κάνει τα παπούτσια να δείχνουν πιο προσεγμένα (aka ακριβά) ακόμα και αν η κατασκευή τους δεν είναι άψογη..

Η νέα τάση στα παντελόνια αυτό το καλοκαίρι δεν είναι τα.. τζιν!

Αυτά είναι τα παντελόνια που θα κάνουν θραύση φέτος το καλοκαίρι! Ξέχνα τα τζιν!

Εδώ και πολλές δεκαετίες, το Νο1 αγαπημένο μας παντελόνι είναι το jean.
Κάθε γυναίκα έχει μία στοίβα από denim παντελόνια μέσα στη ντουλάπα της, καθώς είναι για εμάς η εύκολη λύση για τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Ωστόσο, όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει θέλουμε να φοράμε κάτι πιο ανάλαφρο. Τι μπορείτε να επιλέξετε; Αέρινες παντελόνες με έντονα μοτίβα, ψηλόμεσα παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις, λινά υφάσματα, zip cullotes με ρίγες είναι μερικές μόλις από τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας.


ΖΥΠ ΚΥΛΟΤ ΡΙΓΕ ALE 69,90 €

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ Attrattivo 48,90 €

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ Attrattivo 69,90 €

Wide patterned trousers H&M 39,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share