Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Ντονατέλα Βερσάτσε βάζει εμπάργκο στις γούνες - "Δεν θέλω να σκοτώνω ζώα για τη μόδα"!

15 Μαρτίου 2018 20:05
Η Ντονατέλα Βερσάτσε βάζει εμπάργκο στις γούνες -

Για όσους γνωρίζουν τον χώρο της μόδας, η απομάκρυνση του οίκου Versace από υλικά όπως η γούνα δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση. Για χρόνια, ο οίκος χρησιμοποιούσε γούνες σε σχέδιά του, κάτι που πλέον αποτελεί παρελθόν για την εταιρία, σύμφωνα με την καλλιτεχνική διευθυντή της, Ντονατέλα Βερσάτσε.

"Γούνα; Έχω τελειώσει με αυτή. Δεν θέλω να σκοτώνω ζώα για να κάνω μόδα. Δεν το νιώθω σωστό" σημειώνει η αδερφή του Τζιάνι Βερσάτσε στο "1843". Η απόφαση έρχεται μετά την αντίστοιχη πολιτική οίκων μόδας όπως οι Armani, Michael Kors, Stella McCartney, Hugo Boss και Clavin Klein.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που αγαπάνε τις σχέσεις διαρκείας;


Ωστόσο, η Ντονατέλα φαίνεται πως έδωσε άλλη μια είδηση "βόμβα" για το μέλλον του οίκου. Όπως άφησε να εννοηθεί, έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί. "Ναι είμαι μια Βερσάτσε. Όμως την ίδια στιγμή ο οίκος χρειάζεται αλλαγή. Και έχει ανάγκη να αποτελέσει ευκαιρία για άλλους να εκφράσουν τον εαυτό τους" σχολίασε, τονίζοντας πως πολλοί είναι εκείνοι που της έχουν εκφράσει φόβους για την επόμενη μέρα χωρίς εκείνη στο τιμόνι.



Πηγή: MARIE CLAIRE/AP Photo/Domenico Stinellis

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share