Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Τα αξεσουάρ που επιστρέφουν από το παρελθόν

13 Φεβρουαρίου 2018 14:03
Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Τα αξεσουάρ που επιστρέφουν από το παρελθόν

Θα είναι η φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, μια εβδομάδα που θα επαναφέρει αξεσουάρ μαλλιών που φορούσαμε στο παρελθόν, αλλά πλέον έχουμε ξεχάσει; Πάντως σίγουρα, έχουμε δύο σημαντικούς λόγους για να το πιστεύουμε.

Ο ένας είναι το show του Prabal Gurung. Εκτός από τα υπέροχα χρώματα και τις υφές, ο σχεδιαστής επέλεξε για τα μοντέλα του beauty looks που θύμιζαν έντονα... αυτά που φοράμε στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε, ο ίδιος δήλωσε ότι άντλησε έμπνευση από τις νέες γυναίκες που βλέπει να πηγαίνουν για yoga τα πρωινά στο Λονδίνο, και επέλεξε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο που θα αναδείκνυε τα ρούχα.

Ωστόσο, το "φυσικό" beauty look ολοκληρώθηκε με ένα αξεσουάρ που σίγουρα φορούσες στη γυμναστική πριν κάποια χρόνια- μια ελαστική κορδέλα που μοιάζει να "χτενίζει" τα μαλλιά προς τα πίσω. "Δεν είναι τέλειο; Μπορείς να τη βρεις παντού. Είναι παλιότερη τάση αλλά είναι τόσο χρήσιμη που τη θεωρώ cool" δήλωσε ο σχεδιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS - Παρασκήνιο: Ο χαμός με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα νεύρα, τα ντιβιλίκια, τα καλάμια και οι συμπεριφορές που δεν περίμενε κανείς!

Ένα άλλο αξεσουάρ που μπορεί να φοράς ακόμη στο σπίτι σου αλλά σίγουρα θα αφαιρούσες πριν βγεις, είναι το κλάμερ. Ναι, τα κλάμερ (ή banana clips) ήταν παντού στο show του Alexander Wang το περασμένο Σάββατο, συμπληρώνοντας το wet look των μοντέλων και έχοντας χαραγμένο το όνομα του σχεδιαστή.

Αν τα κλάμερ θα αποκτήσουν ξανά μια θέση στα street looks μας, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share